www.trl.hu
Hogyan szerezzen több ügyfelet pontosabb ajánlatokkal?
A Maconomy szolgáltatás- és projekt központú ERP rendsze...
A szolgáltató- és projektalapú cégek kihívásai:
#1: Bevételek növelése
#2: Nyereség növelése
Ismerje meg, hogyan segítheti...
Belső folyamatok optimalizálása
A Maconomy vállalatirányítási rendszer segítségével a vállalkozás belső folyamatait
optima...
1. Működési hatékonyság növelése
A hatékonyság az egységes és jól kidolgozott folyamatokon alapul.
Egy szolgáltatás- és pr...
„A szolgáltatócégek 29%-a kiemelt fontosságúnak tartja a hatékonyabb feladatvégzést.”
Az IDC felmérése alapján.
2. Erőforrás-tervezés fejlesztése
Egy szolgáltatás- és projekt központú ERP rendszer lehetővé teszi, hogy:
-azonosítsuk a ...
„A küzdelmes projekteket és munkákat alapvetően erőforrás problémák okozzák.”
Projekt helyreállítási stratégiák – PM Solut...
3. Fokozzuk az ügyfelek elégedettségét
A projekt- és szolgáltatás alapú ERP rendszerek segítségével:
-Pontos becslések ala...
4. Növeljük az ügyfelek aktivitását
A projekt- és szolgáltatás alapú vállalatirányítási renszerek lehetővé teszik az ügyfé...
A Maconomy projekt- és szolgáltatás alapú ERP rendszer segít növelni a nyereséget:
-a hatékonyság fokozásával
-az erőforrá...
Ismerje meg a szolgáltatócégek projektalapú vállalatirányítási megoldását: Maconomy ERP
www.trl.hu
of 11

Pontosabb ajánlatadás - Maconomy ERP

Hogyan szerezzen szolgáltató-, vagy projektalapú cégének több ügyfelet pontosabb ajánlatokkal? A Maconomy szolgáltatás- és projekt központú ERP rendszere segítségével precízen tudja tervezni tevékenységeit és betartható ígéreteket tud tenni ügyfeleinek. Ismerje meg megoldásainkat!
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Business      


Transcripts - Pontosabb ajánlatadás - Maconomy ERP

 • 1. www.trl.hu Hogyan szerezzen több ügyfelet pontosabb ajánlatokkal? A Maconomy szolgáltatás- és projekt központú ERP rendszere segítségével precízen tudja tervezni tevékenységeit és betartható ígéreteket tud tenni ügyfeleinek. Ismerje meg megoldásainkat! www.trl.hu Hogyan szerezzen több ügyfelet pontosabb ajánlatokkal? A Maconomy szolgáltatás- és projekt központú ERP rendszere segítségével precízen tudja tervezni tevékenységeit és betartható ígéreteket tud tenni ügyfeleinek. Ismerje meg megoldásainkat!
 • 2. A szolgáltató- és projektalapú cégek kihívásai: #1: Bevételek növelése #2: Nyereség növelése Ismerje meg, hogyan segítheti a fenti célok elérését egy olyan iparágspecifikus ERP megoldás, mint a Maconomy!
 • 3. Belső folyamatok optimalizálása A Maconomy vállalatirányítási rendszer segítségével a vállalkozás belső folyamatait optimalizálhatjuk: 1: Működési hatékonyság növelése 2: Erőforrás-tervezés fejlesztése 3: Ügyfél-elégedettség fokozása 4: Ügyfél-megtartás növelése
 • 4. 1. Működési hatékonyság növelése A hatékonyság az egységes és jól kidolgozott folyamatokon alapul. Egy szolgáltatás- és projekt központú ERP rendszer: - A cég összes adatát tárolja és jogosultsági alapon biztosítja. - Automatizálja a jellemző adminisztratív feladatokat. - Adatokat biztosít, hogy folyamatosan növelni tudjuk az ajánlatok pontosságát.
 • 5. „A szolgáltatócégek 29%-a kiemelt fontosságúnak tartja a hatékonyabb feladatvégzést.” Az IDC felmérése alapján.
 • 6. 2. Erőforrás-tervezés fejlesztése Egy szolgáltatás- és projekt központú ERP rendszer lehetővé teszi, hogy: -azonosítsuk a nem eléggé, vagy túlterhelt erőforrásokat -azonosítsuk az alul-, vagy túltervezett tevékenységeket -újraallokáljuk az erőforrásokat a határidők betartásához
 • 7. „A küzdelmes projekteket és munkákat alapvetően erőforrás problémák okozzák.” Projekt helyreállítási stratégiák – PM Solutions Research.
 • 8. 3. Fokozzuk az ügyfelek elégedettségét A projekt- és szolgáltatás alapú ERP rendszerek segítségével: -Pontos becslések alapján történik a teljesítés. -Az ügyfeleknek tett ígéreteket be lehet tartani. -A projektek és szolgáltatások idő- és költségkereteken belül befejeződnek, így az ügyfelek is elégedettek.
 • 9. 4. Növeljük az ügyfelek aktivitását A projekt- és szolgáltatás alapú vállalatirányítási renszerek lehetővé teszik az ügyfél-megtartás javítását a hatékonyabb szolgáltatások révén, ami továbbgyűrűzik: -elégedett ügyfelek = visszatérő ügyfelek -visszatérő ügyfelek = márkahű ügyfelek -márkahű ügyfelek = növekvő értékesítés -növekvő értékesítés = magasabb profit
 • 10. A Maconomy projekt- és szolgáltatás alapú ERP rendszer segít növelni a nyereséget: -a hatékonyság fokozásával -az erőforrás-mendzsment optimalizálásával -az ügyfél-elégedettség javításával -az eladások növelésével
 • 11. Ismerje meg a szolgáltatócégek projektalapú vállalatirányítási megoldását: Maconomy ERP www.trl.hu

Related Documents