Programul de afiliere Tiparo.ro
 Cum functioneaza afilierea?
 Care sunt bonusurile oferite?
 Care este valoarea comisio...
Ce este programul de afiliere Tiparo.ro?
Afilierea este un model de marketing online bazat pe performanta si pe vanzari.
P...
 Bannere, articole, galerii foto, link-uri si reclame text.
Cand se inregistreaza comenzi pe Tiparo.ro de pe linkurile si...
Cum functioneaza afilierea?
Pentru a fi afiliat Tiparo, nu trebuie sa ai neaparat un site. Poti promova resursele pe care ...
Ce bonusuri iti oferim?
 Bonus de inscriere un voucher de cumparaturi de 15 lei pentru a testa produse.
Pentru a activa b...
Cum generezi linkuri de afiliere?
1. De exemplu, alegi sa promovezi categoria stickere de perete pentru camera copilului.
...
Verifica comisioanele tale
Dupa ce ai plasat reclama pe siteul tau sau pe site-uri de socializare, poti sa monitorizezi
tr...
Resurse pentru articole
Daca doresti sa scrii articole in care sa ne incluzi, iti propunem sa intri pe blogul Tiparo >
Vei...
Sugestii de promovare
 Alege doar produsele care se potrivesc cititorilor/ prietenilor tai
 Foloseste un mix de canale d...
Succes si spor la promovat!
Din experienta noastra, un articol bine scris, cu indemnul la actiune potrivit si cu fotografi...
of 10

Program afiliere Tiparo.ro

Tiparo.ro iti prezinta programul de afiliere. Comision 10% din orice comanda.
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Sales      


Transcripts - Program afiliere Tiparo.ro

  • 1. Programul de afiliere Tiparo.ro  Cum functioneaza afilierea?  Care sunt bonusurile oferite?  Care este valoarea comisionului?  Ce trebuie sa faci pentru a castiga?
  • 2. Ce este programul de afiliere Tiparo.ro? Afilierea este un model de marketing online bazat pe performanta si pe vanzari. Programul de afiliere include un advertiser si un afiliat. In acest caz, advertiserul este Tiparo.ro, iar afiliatul este persoana care ne promoveaza serviciile si produsele.
  • 3.  Bannere, articole, galerii foto, link-uri si reclame text. Cand se inregistreaza comenzi pe Tiparo.ro de pe linkurile si bannerele generate de un afiliat, afiliatul respectiv primeste un comision de 10% din valoarea comenzii. Exemplu: Maria da click pe banner-ul cu fototapet de pe site-ul tau. Ea comanda fototapetul Apa linistita de pe linkul tau. >> Tu castigi un comision de 10%. Calculam comision de 10%: 510 lei (pretul produsului) x 10 /100 = 51 lei castigul tau. Ce iti punem la dispozitie?
  • 4. Cum functioneaza afilierea? Pentru a fi afiliat Tiparo, nu trebuie sa ai neaparat un site. Poti promova resursele pe care ti le oferim pe bloguri, retele de socializare forumuri etc. Acceseaza aici programul. Exemple:  Scrii un articol despre un subiect si pui link afiliat pe un cuvant astfel incat sa directionezi vizitatorii pe site-ul nostru la o categorie/ produs.  Plasezi linkul pe Facebook alaturi de o fotografie reala sau o simulare de pe site.  Afisezi pe site-ul tau bannere cu link de afiliere Cand se plaseaza o comanda de pe linkurile tale, tu primesti comision 10% din valoarea comenzii.
  • 5. Ce bonusuri iti oferim?  Bonus de inscriere un voucher de cumparaturi de 15 lei pentru a testa produse. Pentru a activa bonusul de inscriere, trimite un e-mail la adresa teodora@tiparo.ro si include linkul unde promovezi produsele noastre. Noi iti trimitem pe mail voucherul de cumparaturi.  Bonus lunar 50 lei daca ai generat minim 20 comenzi validate.  Bonus lunar 100 lei daca ai generat minim 35 comenzi validate.  3% comision in plus, adica 13% daca generezi comenzi mai mari de 5000 lei/ luna.
  • 6. Cum generezi linkuri de afiliere? 1. De exemplu, alegi sa promovezi categoria stickere de perete pentru camera copilului. Copiaza linkul categoriei www.tiparo.ro/stickere/stickere-camera-copilului. 2. Adauga-l la sectiunea Linkurile mele si genereaza un link afiliat. 3. Copiaza linkul generat de platforma si adauga-l in mediile unde ne promovezi.
  • 7. Verifica comisioanele tale Dupa ce ai plasat reclama pe siteul tau sau pe site-uri de socializare, poti sa monitorizezi tranzactiile tale la Rapoarte. Pentru cele mai bune rezultate, noi iti recomandam sa testezi diferite instrumente pentru a afla care dintre ele sunt cele mai potrivite pentru site-ul tau si audienta ta. Toate comisioanele pentru luna in curs pot fi revendicate din contul tau in ultima zi a lunii, dupa ce se atinge suma de 100 lei.
  • 8. Resurse pentru articole Daca doresti sa scrii articole in care sa ne incluzi, iti propunem sa intri pe blogul Tiparo > Vei gasi articole de inspiratie despre decor interior, ponturi de design, lucrari realizate de noi si idei. Produsele Tiparo pot fi o inspiratie pentru un articol sau pentru un link afiliat. Pe site gasesti produsele pe care le producem: stickere, fototapet, tablouri, tricouri, cadouri personalizate, invitatii nunta/ invitatii botez/ petrecere etc. Pana acum am realizat multe proiecte de decor pentru spatii business, baruri, restaurante, crese, gradinite, camera de copii si nu numai. Vezi portofoliu decor >
  • 9. Sugestii de promovare  Alege doar produsele care se potrivesc cititorilor/ prietenilor tai  Foloseste un mix de canale de promovare  Testeaza diverse strategii de promovare  Documenteaza-te despre tendintele de pe piata  Informeaza-te mereu si afla ultimele metode si tehnici
  • 10. Succes si spor la promovat! Din experienta noastra, un articol bine scris, cu indemnul la actiune potrivit si cu fotografiile alese sugestiv au cel mai mare impact de vanzari pentru ca este o abordare personala, mai credibila. Pe site gasesti mai multe sugestii, regulamentul, resurse si sectiunea de intrebari frecvente. Intra acum in programul de afiliere > Ai alte intrebari sau nelamuriri? Te rugam sa ne scrii pe adresa teodora@tiparo.ro.

Related Documents