Entendre els acudits!
Amb quin tema de la segona avaluació està relacionat aquest acudit.
Segons la legislació vigent, poden obligar-los a remar...
Amb quin tema relacionaries l’acudit: Sanitat, Tributs o Seguretat Social
De quina prestació parla?
Que és una prestació?
...
En quines dates va ser publicat
aquest acudit?
Si troben alguna oferta que els
convingui que hauran de fer? I si no
la tro...
Relaciona l’ús de les noves
tecnologies amb la jornada
laboral.
El segon acudit fa referència a
una prestació de la segure...
El padrí havia estat “mileurista.”; que significa
aquesta afirmació?
Podria haver estat sisenseurista? En quin any?
Com és...
Explica les raons de dues o tres al·lèrgies.
Al segon acudit, quina ha estat la pujada
de les pensions?
Per quina raó hi h...
Explica per què el noi és un
innocent?
Al del segon acudit li passa el
mateix dit d’altra manera?
Se n’adonen que els esta...
Quantes hores extraordinàries pot fer
legalment aquest jove? I de què depèn?
La paraula jornaler la relacionaries amb
treb...
Quina explicació donaries a la frase “comenzaron a morir...”?
A l’acudit del Romeu es fa referència a dues prestacions. Qu...
El senyor de l’acudit, quant
temps ha cotitzat?
La pensió és petita però, per
quins elements de l’acudit, ens
pot semblar ...
Quina errada hi ha en aquest
acudit?
És l’exemple de prestació
sanitària: ambulatòria,
hospitalària o domiciliaria?
Quant ...
Si no hi hagués prestacions farmacèutiques, quant s’estalviaria la Seguretat
social cada vegada que el metge ens receptés ...
Prestacions i Humor gràfic
of 14

Prestacions i Humor gràfic

Presentació on es plategen qüestions sobre prestacions de la Segureta social a España.En Català.
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Entertainment & Humor      


Transcripts - Prestacions i Humor gràfic

 • 1. Entendre els acudits!
 • 2. Amb quin tema de la segona avaluació està relacionat aquest acudit. Segons la legislació vigent, poden obligar-los a remar més de vuit hores al dia? Per quina raó quan arribi la globalització remaran 12 hores al dia i calladets?
 • 3. Amb quin tema relacionaries l’acudit: Sanitat, Tributs o Seguretat Social De quina prestació parla? Que és una prestació? Per què fa la reflexió sobre les eleccions?
 • 4. En quines dates va ser publicat aquest acudit? Si troben alguna oferta que els convingui que hauran de fer? I si no la troben podran cobrar de l’atur? Recordeu els diferents tipus de contractes? Quin contracte és l’adient per als Reis i el Pare Noel? Quin requisit no compleix el currículum del jove?
 • 5. Relaciona l’ús de les noves tecnologies amb la jornada laboral. El segon acudit fa referència a una prestació de la seguretat social, quina és? Repassant la primera avaluació. Quina branca del dret s’aplicaria al suposat pacient?
 • 6. El padrí havia estat “mileurista.”; que significa aquesta afirmació? Podria haver estat sisenseurista? En quin any? Com és denominaria el seu salari? Repassem la primera avaluació: Per a anar a la lluna (noteu la broma!) la nena ha de ser major d’edat o ...
 • 7. Explica les raons de dues o tres al·lèrgies. Al segon acudit, quina ha estat la pujada de les pensions? Per quina raó hi ha tants acudits de jubilats?
 • 8. Explica per què el noi és un innocent? Al del segon acudit li passa el mateix dit d’altra manera? Se n’adonen que els estan “enganyant”? Com ho saps?
 • 9. Quantes hores extraordinàries pot fer legalment aquest jove? I de què depèn? La paraula jornaler la relacionaries amb treballador o empresari? Pot aquest senyor, pel seu aspecte i activitat, estar cobrant de l’atur.
 • 10. Quina explicació donaries a la frase “comenzaron a morir...”? A l’acudit del Romeu es fa referència a dues prestacions. Quines? Per què o ets pre-jubiles o no et pots jubilar mai? Com podriem relacionar els dos acudits?
 • 11. El senyor de l’acudit, quant temps ha cotitzat? La pensió és petita però, per quins elements de l’acudit, ens pot semblar digna? L’acudit de la senyora i el nen, a quina prestació de la Seguretat Social està fent referència? I per què no a l’assegurança escolar? Si la malalta fos la senyora, fes 15 dies que havia trobat la seva primera feina, la consulta del metge de família i li diagnostiqués una pneumònia i per tant la baixa. •L’atendria el metge durant la baixa? •I ella cobraria durant la baixa?
 • 12. Quina errada hi ha en aquest acudit? És l’exemple de prestació sanitària: ambulatòria, hospitalària o domiciliaria? Quant paga el malalt jubilat en les prestacions farmacèutiques?
 • 13. Si no hi hagués prestacions farmacèutiques, quant s’estalviaria la Seguretat social cada vegada que el metge ens receptés algun medicament? Pel gest del Miguelito, que vol dir “estamos esquilmados”?

Related Documents