Porsche România își gestionează bugetele cu soluția CPM de la Senior Software
Porsche România, cel mai mare importator aut...
CPM (Corporate Performance Management) este o soluție software de management al
performanței companiei, care optimizează p...
of 2

Porsche Romania isi gestioneaza bugetele cu solutia CPM de la Senior Software

Porsche Romania, cel mai mare importator auto din tara, a implementat solutia CPM de la Senior Software pentru a-si optimiza procesele de bugetare si raportare interna.
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Technology      


Transcripts - Porsche Romania isi gestioneaza bugetele cu solutia CPM de la Senior Software

  • 1. Porsche România își gestionează bugetele cu soluția CPM de la Senior Software Porsche România, cel mai mare importator auto din țară, a implementat soluția CPM de la Senior Software pentru a-și optimiza procesele de bugetare și raportare internă. Companie înființată în 1997, Porsche România aparține de Porsche Holding Salzburg și este importatorul general pentru mărcile Concernului Volkswagen. În 2014, Porsche România a ajuns la o cifră de afaceri de aproximativ 398 milioane EUR, 160 de angajați și o cotă de piață de 24,2%, aceasta fiind în continuă creștere. Dată fiind evoluția afacerii și volumul mare de activitate, instrumentele folosite anterior nu au reușit să facă față nevoilor de bugetare și raportare ale Porsche România, ceea ce i-a determinat pe manageri să implementeze soluția CPM- managementul performanței companiei, de la Senior Software. „Am decis să colaborăm cu Senior Software deoarece îi recomandă istoricul cu alți clienți, evoluția ascendentă a companiei și existența resurselor necesare implementării proiectului. Am ales sistemul CPM deoarece era necesar să optimizăm procesul de bugetare internă. Soluția de la Senior Software ne oferă atât acces în timp real la informație cât și posibilitatea de a o modifica oricând, iar prezentarea bugetelor se realizează într-un mod mult mai prietenos decât într-un simplu Excel”, a declarat doamna Daniela Vasile, Director Financiar Porsche România. Cu ajutorul soluției CPM de la Senior Software utilizatorii au obținut, printre altele:  Acces în timp real la informații consolidate cu privire la bugetele companiei  Eficientizarea proceselor de alocare a costurilor și a veniturilor  Posibilitatea de a genera cu un click rapoarte detaliate privind profitabilitatea companiei  Reducerea timpului dedicat obținerii analizelor predictive  Optimizarea proceselor decizionale din cadrul companiei  Îmbunătățirea comunicării la nivelul organizației Porsche România este importatorul general pentru mărcile Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Autovehicule Comerciale și Das WeltAuto, fiind responsabilă și de domeniul After Sales și de distribuția cu piese de schimb și accesorii originale. În 45 de ani Porsche Holding Salzburg a devenit cel mai de succes comerciant auto din Europa, activând de asemenea în Columbia, Chile și China.
  • 2. CPM (Corporate Performance Management) este o soluție software de management al performanței companiei, care optimizează procesele decizionale ale afacerii. Aceasta combină elementele de planificare și control al performanței companiei cu cele de Business Intelligence, principalele sale funcționalități fiind:  Bugetarea, planificarea și prognoza;  Analiza profitabilității;  Managementul strategiei;  Consolidare financiară;  Raportare;  Analiză;  Dashboard-uri;  Scorecard-uri și hărți strategice. Pentru mai multe detalii, accesați www.SeniorERP.ro și www.seniorsoftware.ro Despre Senior Software: Înființat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucători de pe piața sistemelor software de management al afacerilor. Companie având capital integral românesc, Senior Software dezvoltă și implementează sisteme informatice de ultimă generație, specializate pe verticale de piață: ERP, BI, CRM, SFA, SCM, CPM, E-commerce, APS și MES. Printre clienții Senior Software se numără și: Porsche România, ArcelorMittal Galați, Croco, Walmark România, Băneasa, Duraziv, Herlitz România, Sano Vita, Ocean Fish, Phoenix Contact, Dacia Plant, Formens, Fares Trading, Dinamic 92 Distribution, Prutul, Prodal 94, Caussade Semences Est Europa, Tonis Trade, Râureni, Agroland, Mirano, Apiland, Heinrig Distribution, Roma..nia, Sipex Company, Regency Company, Multibond Dural, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Baltic Invest CEE, Immergas România, Farmaceutica Remedia, Sentia, DDS Group, Vitacom Electronics, Cord Impex, Duo Distribuție etc.

Related Documents