Populära Hemmaövningar för Bodybuilding
Bodybuilding är menat att hjälpa dig lägga på dig muskelmassa (hypertrofi). Sådana...
 Ryggresningar: Ryggresningar hjälper dig stärka ländryggen vilket utgör en
vital del I en komplett fysik. En bra start f...
KONTAKTA OSS:
Boka konsultation, få prisuppgift eller ställ en fråga. Vi återkommer
så fort vi får möjlighet!
First Class ...
of 3

Populära Hemmaövningar för Bodybuilding

http://firstclasspt.se/tjanster/bootybuilding.html - Bodybuilding är helt klart lättast att genomföra på gymmet och med hjälp av personlig träning då du oftast inte behöver avancerade maskiner utan kan klara dig på fria vikter och kroppsvikten.
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Healthcare      


Transcripts - Populära Hemmaövningar för Bodybuilding

  • 1. Populära Hemmaövningar för Bodybuilding Bodybuilding är menat att hjälpa dig lägga på dig muskelmassa (hypertrofi). Sådana övningar är ofta förknippade med proffesionella bodybuilders, modeller och elitidrottare som behöver ligga på top inom en specifik sport. Men bodybuilding behöver inte vara förknippat med elitidrottare och modeller. Faktum är att bodybuilding kan användas för att hjälpa dig hantera stress (må bättre), förbättra sömnkvaliten samt ge dig mer energi I vardagen. Bodybuilding är helt klart lättast att genomföra på gymmet och med hjälp av personlig träning då du oftast inte behöver avancerade maskiner utan kan klara dig på fria vikter och kroppsvikten. Det är väldigt vanligt att icke-proffesionella bodybuilders börjar sin träning hemma för att sedan avancera till gymmet efter en period. Enkla bodybuilding övningar som kan utföras i hemmet  Push-ups: Push-ups (armhävningar) kan vara den optimala basövingen för nybörjare inom bodybuilding. Dom är enkla att utföra och är väldigt effektiva då dom ger dig en bra träning utan behov av utrustning. Övningen kräver ingen speciell förkunskap/grundfysik men lägger ett visst krav på teknik för att undvika skador under längre sikt.  Biceps: Biceps övningar är också enkla att utföra hemma med undantaget att du kommer behöva en hantel, skivstång eller gummiband. Hantlar och gummiband är lätta att få tag på och kräver ingen stor plats att förvara. Det är en perfekt nybörjarövning att använda sig av dessa verktyg för att börja på en låg vikt och sedan gradvis öka motstånd och intensitet efter en månad eller två.
  • 2.  Ryggresningar: Ryggresningar hjälper dig stärka ländryggen vilket utgör en vital del I en komplett fysik. En bra start för att sedan fortsätta till mer avancerade bodybuilding övningar som t.ex. marklyft. Genom att lägga sig på magen och låsa fast fötterna kan du med kroppsvikten aktivera en av de viktigaste musklerna I ryggen dvs m. erector spinae.  Sit-ups: Sit-ups eller crunches får du inte glömma I ditt hemma-träningsschema. En bra bålstabilitet kommer från balans mellan en stark rygg och en stark mage. Därför får du inte glömma att träna magen. En stark mage kommer dessutom att minska skaderisken I andra övningar genom att skydda ryggraden och avlasta den med upp till 50%. Allt du behöver I denna övning är din kroppsvikt och en ledig golvyta. För mer komfort använd en yoga-matta att ligga på. FirstClass Personal Training Sverige levererar personlig träning av den högsta kvaliten och är ett av få ställen som är varmt rekomenderat av mitt folk med olika mål vad gäller träning och hälsa. Deras kvalificerade personal inkl. Deras personliga tränare, erbjuder tjänster både lokalt, utomlands och online.
  • 3. KONTAKTA OSS: Boka konsultation, få prisuppgift eller ställ en fråga. Vi återkommer så fort vi får möjlighet! First Class Personal Training Sverige Din personliga tränare i Malmö! Hantverkaregatan 6D, 211 55 Malmö E-post: info@firstclasspt.se Telefon: 0733 70 70 23 Web: www.firstclasspt.se

Related Documents