BONES FESTES I FELIÇ ANY NOU 2012 DIBUIX : Laia Camats Gangonells
Ara que la nit sha fet més llarga Ara que les fulles ballen danses al racó Ara que els carrers estan de festa ...
És el buit que deixes quan taixequesÉs el buit que es fa a casa quan no hi ha ningú Són petits detalls tot el que em ...
of 3

Nadala bikecalaf 2011

Published on: Mar 3, 2016
Published in: Sports      


Transcripts - Nadala bikecalaf 2011

  • 1. BONES FESTES I FELIÇ ANY NOU 2012 DIBUIX : Laia Camats Gangonells
  • 2. Ara que la nit sha fet més llarga Ara que les fulles ballen danses al racó Ara que els carrers estan de festa Avui que la fred du tants records. Ara que sobren les paraules Ara que el vent bufa tant fortAvui que no em fa falta veuret, ni tan sols parlar Per saber que estàs al meu costat És Nadal al meu cor Quan somrius content de veurem Quan la nit es fa més freda Quan tabraces al meu cos I les llums de colors Mil·luminen nit i dia Les encens amb el somriure Quan em parles amb el cor.
  • 3. És el buit que deixes quan taixequesÉs el buit que es fa a casa quan no hi ha ningú Són petits detalls tot el que em queda Com queda al jersei un cabell llarg. Vas dir que mai més tornaries El temps pacient ha anar passant Qui havia de dir que avui estaries esperant Que ens trobéssim junts al teu costat. És Nadal al teu cor Quan somric content de veuret Quan la nit es fa més neta Quan mabraço al teu cos. I les llums de colors Mil·luminen nit i dia Les encén el teu somriure Quan et parlo amb el cor.

Related Documents