Iulia Fedoreac
Country Sales Manager
E-mail: Iulia@spedorient.com
Address: Fabricilor, No. 7, Radauti,
Suceava, Romania
Mo...
DESPRE NOI
Pentru familia Orient transportul are o
lungă tradiţie care a fost transmisă din generaţie
în generaţie.
Primel...
PERSONAL
O familie de oameni deosebiţi este secretul
nostru pentru o echipă de excepţie.
ORIENT este formată dintr-o echip...
TRANSPORT RUTIER
INTERNAȚIONAL ȘI INTERN
TRANSPORTURI AGABARITICE
TRANSPORT MARITIM
TRANSPORT AERIAN
Orient ofera solutii ...
of 4

prezentare Orient srl

Published on: Mar 4, 2016


Transcripts - prezentare Orient srl

  • 1. Iulia Fedoreac Country Sales Manager E-mail: Iulia@spedorient.com Address: Fabricilor, No. 7, Radauti, Suceava, Romania Mobile: +40 743 550 977 Fax: +40 230 562 883 www.spedorient.com Dura Nicu Vlad National Sales Manager Mobil: +40 755 062 673 Tel: +40 230 560 701 Fax: +40 230 562 883 E-mail: nicu.dura@spedorient.com
  • 2. DESPRE NOI Pentru familia Orient transportul are o lungă tradiţie care a fost transmisă din generaţie în generaţie. Primele vehicule au fost puse în mişcare în anul 1991, fiind rezultatul îmbinării tradiției de familie și a visului de a fi prezent “oriunde și oricând”.
  • 3. PERSONAL O familie de oameni deosebiţi este secretul nostru pentru o echipă de excepţie. ORIENT este formată dintr-o echipă tânără de profesionişti care se îmbină armonios cu oameni experimentaţi în transporturi.
  • 4. TRANSPORT RUTIER INTERNAȚIONAL ȘI INTERN TRANSPORTURI AGABARITICE TRANSPORT MARITIM TRANSPORT AERIAN Orient ofera solutii de transport marfa rutier cu camioane cu prelata sau dube inchise, platforme si trailere de capacitati diverse de la grupaje pentru marfuri de dimensiuni si greutati reduse pana la cantitati mari de ordinul tonelor pe diferite trasee rutiere internationale, atat la export cat si la import, precum si pe teritoriul national. Departamentul de transport agabaritic coordonează momentan 30 de autocamioane speciale, destinate transportului de mărfuri agabaritice cu lungime maximă 40 metri, lăţime maximă 8 metri, înălţime maximă 4.5 metri şi greutate maximă 250 tone. Transportului maritim îi revine un rol esenţial în realizarea circulaţiei mărfurilor, atât din punct de vedere cantitativ cât şi ca operativitate, rol conferit de aspecte cum ar fi:  costuri mici, în raport cu volumul mare de mărfuri care pot fi transportate;  caracterul complex şi diversificat al schimburilor comerciale;  creşterea numărului de participanţi la aceste schimburi. Transportul aerian a încetat de mult să mai fie un mijloc de transport luxos şi prohibitiv. Astăzi el este preferat de cei care au de transportat mărfuri perisabile sau de mare valoare.

Related Documents