Prezentare personala
Ligia Manea
Nume si prenume:Manea Ligia
Adresa:Carand,nr.51,jud.Arad
Email:ligiamanea89@gmail.com
Telefon:0742947220
Ocupatia:studenta...
In timpul liber imi place sa ascult si muzica.Genurile mele
muzicale preferate sunt:dance,pop,blues si house.Artistii mei
...
Una dintre melodiile mele
preferate este:My heart will go
on.
Sunt o persoana iubitoare de animale.Imi plac foarte mult
catelusii.De
asemenea imi
plac si pisicile
Ador pestisorii,a...
Daca ar fi sa vorbesc despre mine as putea-o face ore in sir dar
mai bine sa vorbesc despre ce mi-ar fi placut sa fac si n...
i-ar mai placea sa merg in Franta sa vizitez orasul indragostitilor,
arisul cu vestitul sau Turn Eiffel precum si minunata...
of 7

Prezentare Personala

Published on: Mar 4, 2016
Published in: Entertainment & Humor      


Transcripts - Prezentare Personala

  • 1. Prezentare personala Ligia Manea
  • 2. Nume si prenume:Manea Ligia Adresa:Carand,nr.51,jud.Arad Email:ligiamanea89@gmail.com Telefon:0742947220 Ocupatia:studenta,anul I ,Facultatea de Stiinte politice,filosofie si stiintele comunicarii Hobby-uri:imi place sa citesc cartile de dragoste si romanele politiste,sa ascult muzica si sa ma plimb cu prietena mea cea mai buna Violeta.De asemenea imi plac filmele in special cele de dragoste si actiune.Printre acestea pot numi:Pe aripile vantului, film premiat cu 10 premii Oscar.Actrita mea preferate este Vivien Leigh cea care o interpreteaza pe Scarlett O'Hara.
  • 3. In timpul liber imi place sa ascult si muzica.Genurile mele muzicale preferate sunt:dance,pop,blues si house.Artistii mei preferati sunt:Kylie Minogue(m-a impresionat drama si puterea pe care a avut-o sa treaca peste acest obstacol),Enrique Iglesias, Celine Dion si Andra
  • 4. Una dintre melodiile mele preferate este:My heart will go on.
  • 5. Sunt o persoana iubitoare de animale.Imi plac foarte mult catelusii.De asemenea imi plac si pisicile Ador pestisorii,am acasa un acvariu,imi place sa-l privesc pentru ca simt ca ma linisteste.
  • 6. Daca ar fi sa vorbesc despre mine as putea-o face ore in sir dar mai bine sa vorbesc despre ce mi-ar fi placut sa fac si nu am avut ocazia.Imi plac foarte mult calatoriile de aceea m-am gandit cu ceva timp in urma ca mi-ar place sa vizitez Egiptul,ma atrag piramidele si mi-ar placea sa vad mormantul lui Tuthankamon
  • 7. i-ar mai placea sa merg in Franta sa vizitez orasul indragostitilor, arisul cu vestitul sau Turn Eiffel precum si minunata lume a isneyland-ului cu vestitele sale personaje de desene animate.

Related Documents