OLD BUSINESS MEETS NEW PASS
Despre #ateliereleparavion
Sub umbrela #ateliereleparavion şi cu sloganul “Old Business Meets New Passion”, am început o s...
Prima ediţie #ateliereleparavion
Primul pas l-am făcut în această iarnă, în parteneriat cu Facultatea de Marketing din cad...
Premiile #ateliereleparavion
Locul I – un sejur în Cipru pentru echipa condusă de Ana-Maria Caia (www.caia.ro)
Locul II – ...
Vide
o
Contact
MARKETING@PARAVION.RO
of 6

#ateliereleparavion, ediţia I

Proiect educaţional conceput de Paravion.ro prin care se doreşte să se ofere tinerilor la început de drum sprijin să-şi găsească vocaţia, dar şi să-şi valorifice potenţialul în industria de turism. 
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Travel      


Transcripts - #ateliereleparavion, ediţia I

  • 1. OLD BUSINESS MEETS NEW PASS
  • 2. Despre #ateliereleparavion Sub umbrela #ateliereleparavion şi cu sloganul “Old Business Meets New Passion”, am început o serie de proiecte şi evenimente de educaţie pentru tinerii interesaţi de industria de turism. Avem motive să fim optimişti că vom creşte din ce în ce mai mult, aşa că investim în viitorul nostru, investind în tineri care pot deveni specialişti de valoare.
  • 3. Prima ediţie #ateliereleparavion Primul pas l-am făcut în această iarnă, în parteneriat cu Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Masteranzii lor au putut experimenta etape din munca obişnuită a unui departament de marketing şi comunicare al unei agenţii de turism online. Am format 10 echipe, fiecare coordonată de câte un blogger de turism. Studenţii participanţi au învăţat să scrie un text pentru site-ul Paravion.ro, dar şi să gândească o strategie de promovare sumară a unei destinaţii. Am urmărit creativitatea celor implicaţi, dar şi potenţialul concret al ideilor de a vinde o destinaţie turistică eficient din punctul nostru de vedere, iar prezentările au surprins prin abordarea lor specială.
  • 4. Premiile #ateliereleparavion Locul I – un sejur în Cipru pentru echipa condusă de Ana-Maria Caia (www.caia.ro) Locul II – un weekend în ţară pentru echipa condusă de Cătălin şi Renate Nenciu (www.travelbadgers.ro) Locul III – un weekend la Orhideea Spa Bucureşti pentru echipa condusă de Mihai Jurcă (www.mihaijurca.ro)
  • 5. Vide o
  • 6. Contact MARKETING@PARAVION.RO

Related Documents