NADAL E HIVERN[TERCER B 2013 ESCOLA RAMON MACIP -DOLORS GRANES[.]
Adelin Andrei Andries LA NAVIDADMi clase me gusta mucho y mis amigos igual .Me gusta mucho la navid...
Ainhoa MorenoA l’ hivern cau neu del cel .A l’ hivern ve el pare Noel .A l’ hivern els reis porten regals .
Ainhoa moraEl nadal és molt “guai” perquè mengem torrons i avellanes.I espero que em portin molts regals. I potser quedaré...
Anna Frutos Martinez HIVERN - NADALAl nadal menjo torró .Venen els reis i...
Anna Zarzuela Pelegrín NADAL HIVERNA l´hivern fa molt fred i neva molt.Quan és nadal venen e...
Arnau Casas Hivern A L’hivern mengem xocolatada.A l´ hivern dormim amb una m...
Aya el Mouhani NADALLa nit fosca a casa escalfaEns portaran regalsHem anat a dormirEns...
Cristina Hurtado Erquicia HIVERN- NADALA l’hivern neva i fa molt fredQuan es nadal ve el caga...
Estel Galo Nogueira. NADAL-HIVERNEls reis venen al gener ,sense fer soroll.Et ...
Eugeni Ezpeleta Juan A mi el Nadal si que m’agrada . Ferran Lopez ...
Ivara carrasco fernandez NADALEra una vegada tres nens que jugaven a...
Izan Berrocal Urbina HivernEl hivern éss molt xulo perquè mengem xocolataL’ hivern mola per que i han re...
Julia sobrino NADAL-HIVERNA mi el Nadal m’encanta per què fem el pessebre ...
Miguel Font Ligero HIVERNA l’ hivern la neu cau del cel.A l ‘hivern el Tió dona ...
Nerea TorrePer Nadal venen els reis, el PARE NOEL i el Tió.A mi m´agrada molt el Nadal perquè puc demanar moltsregals. La ...
NIHAD CHETOAN HIVERN-NADALA l`hivern m’agrada per jugar amb al meu germà i j...
Pol Saldaña Mateo NADAL-HIVERNEl Nadal és que et regalin moltes joguines pel tió i elsReis. L’ hi...
Sharitk Noelia Angulo Almendras NADALEl nadal és quan et regalen moltes joguines ,cas...
Sonia Dios HIVERNL’ hivern és “ guai”.A l’ hivern ens fa molt de fred.A l’ hivern dor...
Xenia Galobades Ibañez NADAl El Nadal m’ encanta per que ARRIBA el cag...
of 21

Nadalehivern3b201213

Published on: Mar 3, 2016


Transcripts - Nadalehivern3b201213

 • 1. NADAL E HIVERN[TERCER B 2013 ESCOLA RAMON MACIP -DOLORS GRANES[.]
 • 2. Adelin Andrei Andries LA NAVIDADMi clase me gusta mucho y mis amigos igual .Me gusta mucho la navidad, me gusta cuando juego.Me hago los deberes yo solo.Yo escucho a mis hermanos.De la navidad me gusta cuando viene papa- Noel .
 • 3. Ainhoa MorenoA l’ hivern cau neu del cel .A l’ hivern ve el pare Noel .A l’ hivern els reis porten regals .
 • 4. Ainhoa moraEl nadal és molt “guai” perquè mengem torrons i avellanes.I espero que em portin molts regals. I potser quedaré amb les meves amigues a la cavalcada dels reis;Ianirem tots junts. I menjarem tots junts.
 • 5. Anna Frutos Martinez HIVERN - NADALAl nadal menjo torró .Venen els reis i el caga tió.Em porten regals i llaminadures.I ve tota la família a casa .EL CAMELL DESPISTAT (1r)Un camell m’ha preguntatcap on era l’establia.Portava mel i mató,panses i figues, nous i olives.Jo l’estrella li he indicat,ella li farà de guia.També duia molts regalsi anava ple de joguines.He pogut llegir el meu nomen una que sobreeixia.El seu somriure i el meus’han volgut fer companyia. Núria Freixa
 • 6. Anna Zarzuela Pelegrín NADAL HIVERNA l´hivern fa molt fred i neva molt.Quan és nadal venen els reis mags i el caga tió el piquemfort .Celebrem festes per tot arreu.I l´arbre de nadal posem.
 • 7. Arnau Casas Hivern A L’hivern mengem xocolatada.A l´ hivern dormim amb una manta. A l’ hivern esquiem. COUPERIN, A L’HIVERN Com un cel blanc, damunt els arbres adormits, els encongeix les branques, una mica de fred a les puntes dels dits ens fa veure les tecles més blanques. Però en la febre pàl·lida dels teus palmells infants, ni freda ni poruga la música comença, i et salta, entre les mans, un ocell que palpita i que juga. Màgic ocell! L’hivern, vençut pel seu encís, fa tres passes enrera. Quan mor, amb el silenci jo torno, més feliç de més lluny que d’una primavera.
 • 8. Aya el Mouhani NADALLa nit fosca a casa escalfaEns portaran regalsHem anat a dormirEns hem despertatHem trobat moltsRegals ,que béÉs nadal anem a obrirEls regals són fantàsticsEns han regalat el que volíemBon Nadal a tots els nens i nenes.
 • 9. Cristina Hurtado Erquicia HIVERN- NADALA l’hivern neva i fa molt fredQuan es nadal ve el caga tió el pare Noel i els reisQuan és pel mati el menjador esta ple de joguinesQuan és el mati s’han menjat casi tot el menjar
 • 10. Estel Galo Nogueira. NADAL-HIVERNEls reis venen al gener ,sense fer soroll.Et porten molts regals poden ser coses que no t’imagines.A l’ hivern a vegades neva i fa molt fred.Al Caga Tió el piquem amb un pal i ens caga molts regals. Vestimenta dhivern Passejant pel parc amb el nas colorat, la bufanda de colors, el barret ficat al cap, el guants a les mans, i labric botonat, els mitjons de llana i les botes... tot ben lligat. Em moc com un robot i pareixo una carxofa amb les fulles atapides tremoloses i morades. Pe què es despullen de fulles els arbres amb aquest fred que fa?
 • 11. Eugeni Ezpeleta Juan A mi el Nadal si que m’agrada . Ferran Lopez NADAL-HIVERN El nadal és molt” guai” , perquè els reis , el tio i el pare noel porten juguines ! A mi i a la meva familia li agraden molt els torrons . A casa meva ve tota la Mevafamília i és molt divertit . A mi el nadal m ´agrada molt el nadal és el millor per mi i el millorper la meva família . És que jo estic desitjant que arribi el Nadal per que a mi i la meva famíliaens agrada molt . També mengem avellanes. Jo per reis vull la chuchelandia ......!!!! NADAL La nit de Nadal el bosc s’engalana;els avets s’estirenper fer la sardanaentorn del Nadó.Una soca vellano pot afegir-s’hii diu amb tristor: —Jo ja no sóc bona per res; no tinc branques.Mes, pel cel ressonenles veuetes blanquesdels àngels que diuen: —Sí, que vals! no ploris!seràs el tió!
 • 12. Ivara carrasco fernandez NADALEra una vegada tres nens que jugaven amb la neu.Un dia la mare els va dir anem a dormirI va dir el nen vindran els reis mags ???? L (Joan Maragall)Els núvols de Nadal no sé què tenenque són manyacs: no posengens de malícia al cel:pel blau puríssim dolçament sestenen,a la llum de la posta suaus senceneni de nit deixen veure algun estel.És una de les coses més alegresveure entre núvols els estels brillar.Tenebres de Nadal, no sou tenebres;més hi veig en vosaltresque no en el dia clar.0Ai, nit que vas passant silenciosa;ai, núvols blancs que pels estels passeu;ai, llum que no ets enlloc misteriosa;ai, portal de Betlem, que ets tot arreu!Quan me vulgueu donar més alegriaparleu-me dels Nadals ennuvolats,i cm veureu com infant que somnia,que riu a lo que veu amb els ulls aclucats.
 • 13. Izan Berrocal Urbina HivernEl hivern éss molt xulo perquè mengem xocolataL’ hivern mola per que i han regalsL’ hivern és molt “”guai. “””Izan Berrocal hivernEl hivern es molt “”xulu”” perquè mengem xocolataEl hivern es molt “”xulo”” perquè ens porta regals . Passaran a ser record les matinades blanques, les branques nues de lametller i la grisor de les vesprades. * Quedarà arxivat gener als plecs durs del fred, fet alè que entela els vidres per dibuixar amb el dit un mot. * Ens sorprendrà un dia qualsevol la poncella blanca a un tronc, una mosca primerenca o el vol dun abellerol. * I lhivern serà finit escurçant-hi cada nit per estirar la llum del sol. * I lhivern serà finit amb lesclat cerimoniós duna nova primavera, ja per fi.
 • 14. Julia sobrino NADAL-HIVERNA mi el Nadal m’encanta per què fem el pessebre , I aquet any el farem molt bé .El que més m’agrada és el patufet caganer perquè està amb el cul a l’aire .Marina MirandaA l’hivern fa molt de fred.A l’hivern a vagades neva i m’agrada molt perquè podem fer ninots de neu i és molt guai.L’hivern és guai.M’agrada molt l’hivern. Vestimenta dhivern (M.D.I.) Passejant pel parc amb el nas colorat, la bufanda de colors, el barret ficat al cap, el guants a les mans, i labric botonat, els mitjons de llana i les botes... tot ben lligat. Em moc com un robot i pareixo una carxofa amb les fulles atapides tremoloses i morades. Pe què es despullen de fulles els arbres amb aquest fred que fa?
 • 15. Miguel Font Ligero HIVERNA l’ hivern la neu cau del cel.A l ‘hivern el Tió dona regals.A l’ hivern els reis mags porten regals. Un BON raig de sol, un núvol que neix amb lalba, el cel ja blau i a la terra tot en calma. Dia de NADAL, tothom a casa. Àpat especial, regals a larbre. Aromes de bosc pel pessebre dansen entre rius de plata i flocs de farina blanca. Podem somniar amb aquesta estampa i que sempre al nostre voltant regnin la pau i lesperança.
 • 16. Nerea TorrePer Nadal venen els reis, el PARE NOEL i el Tió.A mi m´agrada molt el Nadal perquè puc demanar moltsregals. La meva família i jo ens agrada molt el torró.Jo a casa meva demanaré una nintendo3DS........I moltes coses més. LES JOGUINESLes joguines molt cansades estan tipes de voltar. Dins del sac, totes plegades, shan posat a rondinar. Al rei negre li demanen que les deixi en un balcó. Hofaré, diu el rei negre, i com més a prop millor. Si el rei ros no ens ho complica si el rei blanc dóna permís, ara us pujo de seguida al balcó dun cinquè pis. Quan el sol ja despuntava vaig alçar-me del meu llit. Quina sort! Quantes joguines mhan deixat aquesta nit!
 • 17. NIHAD CHETOAN HIVERN-NADALA l`hivern m’agrada per jugar amb al meu germà i jugar amb la meva amiga Aya .El nadal m’agrada perquè al caga tió donen regals i també donen regals a laMeva família , i també donen regals a la meva germana .Ona Gasco Morillas EL NADALEl Nadal és molt divertit , jugues molt amb la neu i decores l’arbreAmb boles de colors.A vegades poses una estrella a dalt de l’arbre.Jugues amb la neu, després venen els Reis. Et porten regals i carbó Si et portesMalament .
 • 18. Pol Saldaña Mateo NADAL-HIVERNEl Nadal és que et regalin moltes joguines pel tió i elsReis. L’ hivern és que cau neu del cel.
 • 19. Sharitk Noelia Angulo Almendras NADALEl nadal és quan et regalen moltes joguines ,casi com el tió o com els ReisMags .
 • 20. Sonia Dios HIVERNL’ hivern és “ guai”.A l’ hivern ens fa molt de fred.A l’ hivern dormim amb una manta.M’ agrada molt l’ hivern. Vestimenta dhivern (M.D.I.) Passejant pel parc amb el nas colorat, la bufanda de colors, el barret ficat al cap, el guants a les mns i labric botonat, els mitjons de llana i les botes... tot ben lligat. amb les fulles atapides tremoloses i morades. Per què es despullen de fulles els arbres amb aquest fred que fa?
 • 21. Xenia Galobades Ibañez NADAl El Nadal m’ encanta per que ARRIBA el caga Tió i els Reis d’orientLes fulles cauen , la neu també i fa més fred . Ens hem d’abrigar molt .

Related Documents