Yrityksesi tulevaisuus Kauhajoen seudulla
Sijoittautumisen
askeleet
Tunnustele:
Kaksi päivää Kauhajoella /
seudulla – tule, näe ja
tee hyvä päätös!
Tuemme alueelle sijoittuvia yrityksiä
akti...
Sijoitu:
Lupaamme, että toimipisteesi
on saatu kvartaalissa alkuun.
Kasva ja kehity:
Teemme kaikkemme, jotta pysyt aktiivi...
Tule ja näe – 1. päivä
09:30	Alueen tervetulotoivotus
10:00	Työvoiman saatavuus ja elinolot paikkakunnalla
11:30	Kiertoaje...
Ota
yhteyttä!
Ilmoittaudu mukaan seuraavaan Tunnusteluun
p. 040 5711 305 Jaana Suksi, projektipäällikkö
Tee hyvä päätös – ...
Toimipiste päivässä pystyyn
Kun olet päättänyt sijoittua Kauhajoen seudulle, raivaam-
me käytännön esteet nopeasti.
Ilmoit...
Ota
yhteyttä!
Jos olet päätöksesi jo tehnyt, ota yhteys
040 5711 305 / Jaana Suksi.
Jos vielä harkitset, tunnustelupalvelu...
Verkosto
Järjestämme aktiivisesti erilaisia tilaisuuksia ja koulutuksia
alueen yritysten ja yrittäjien tarpeisiin. Näissä ...
Askelmerkit ovat jo kohdillaan näillä yrityksillä
– Hyvä tulevaisuus Kauhajoella
Älvsbytalo toi pysyvää työllisyyttä Kauha...
Kauhajoki – Karijoki – Isojoki – Teuva
Varaa ajankohta
suosittuun tunnusteluun
Jaana Suksi, projektipäällikkö, 040 5711 30...
of 10

Yrittäjäksi Kauhajoen seudulle- Polku perille

Polku Perille –palvelumme yrityksellesi : tunnustele, sijoitu, kasva ja kehity Kauhajoen seudulla! Ainutlaatuinen tapa yrityksen onnistuneeseen sijoittumiseen: Kolme askelta menestykseen 1) Tunnustele: Kaksi päivää Kauhajoella/seudulla – tule, näe ja tee hyvä päätös! 2) Sijoitu: Lupaamme, että toimipisteesi on saatu kvartaalissa alkuun. 3) Kasva ja kehity: Teemme kaikkemme, jotta pysyt aktiivisesti mukana alueen yritysyhteisössä. VARAA AIKASI TUNNESTELUUN p. 040 5711305 Jaana Suksi/SEK
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Business      


Transcripts - Yrittäjäksi Kauhajoen seudulle- Polku perille

  • 1. Yrityksesi tulevaisuus Kauhajoen seudulla Sijoittautumisen askeleet
  • 2. Tunnustele: Kaksi päivää Kauhajoella / seudulla – tule, näe ja tee hyvä päätös! Tuemme alueelle sijoittuvia yrityksiä aktiivisilla ja tuloksekkailla käytännön toimilla ensimmäisestä tunnustelusta aina yritysyhteisömme kulmakiveksi saakka. Teemme kaiken voitavamme menes- tyksesi eteen – jämpteillä ja nopeilla askeleilla. Ainutlaatuinen tapa yrityksen on- nistuneeseen sijoittumiseen. Asetamme käyttöösi asiakasvastuu- henkilön, jonka kautta kaikki alueelle sijoittumiseen liittyvät asiat hoituvat sujuvasti. Autamme luomaan henkilökohtai- set suhteet alueen yritysyhteisöön jo sijoittumisen ensiaskeleesta alkaen. Järjestämämme tapaamiset pai- kallisten yrittäjien kanssa paljastavat rehellisesti millaista paikkakunnalla on yrittää ja johtaa. Avainasiakasmallimme tuo inhi- millisen kontaktin yrittäjälle ja hänen perheelleen. Tuemme pitkäjänteisesti Emme katoa viraston suojiin kun olet sijoittunut, vaan tuemme jatkuvaa kasvua ja haluasi pysyä paikkakun- nalla. Jo ensitapaamisessa on mah- dollisuus tavata paikallisia aktiivisia rahoittajia ja yrittäjiä. Kauhajoen seutu Alueemme tarjoaa Suomen yritys- myönteisimmän ilmapiirin, erittäin modernin infrastruktuurin ja lois- tavat luontaiset paikat kasvutoi- mialoille kuten tuulivoima. Alue on myös materiaalinsiirron ja au- tomaatiojärjestelmien ”piilaakso” Logistia-yritysverkostoineen; täällä tuotetaan yli puolet Suomessa teh- tävistä logististen järjestelmien lait- teistoista. Euroopan tehokkaimpiin lukeu- tuva avoin, optinen kuituverk- komme tarjoaa nopeat ja suu- rikapasiteettiset datayhteydet ja mahdollistaa uusia bisnes- avauksia. Seutu on oikea yrittäjyyden tihenty- mä, asukastiheyteen nähden huip- pumäärä yrityksiä, n. 3500 kpl. Ota yhteyttä!
  • 3. Sijoitu: Lupaamme, että toimipisteesi on saatu kvartaalissa alkuun. Kasva ja kehity: Teemme kaikkemme, jotta pysyt aktiivisesti mukana alueen yritysyhteisössä.
  • 4. Tule ja näe – 1. päivä 09:30 Alueen tervetulotoivotus 10:00 Työvoiman saatavuus ja elinolot paikkakunnalla 11:30 Kiertoajelu – miltä täällä oikeasti näyttää? 12:00 Lounas – paikallinen yrittäjä mukana 13:00 Sähköposti ja puhelintauko 13:30 Toimitilojen saatavuus ja liikenneyhteydet -katsaus 15:00 Tutustuminen toimitiloihin ja tontteihin 19:00 Päivällinen Mukana myös paikallisia rahoittajia osallistuvien yritysten toiveen mukaan. Sijoittumista harkitseville yrityksille nopea, mielenkiintoinen ja välitön tapa arvioida sijoittumisen hyödyt laaja-alaisesti. Kaikki tieto ja tunne mitä tarvitset sijoittumispäätökseen yhdellä kertaa. Kaksi päivää Kauhajoella/seudulla – tule, näe ja tee hyvä päätös! Tehokas, nopea ja hauska tapa koota ja nähdä paikan päällä kaikki oleel- linen sijoittumispäätökseen tarvittava tieto ja tunne.Yritys, yrittäjä, johto ja perheet. Asetamme käyttöösi asiakasvastuuhenkilön. Hänen kauttaan kaikki alueelle sijoittumiseen liittyvät asiat hoituvat sujuvasti ja nopeasti. Hän on läsnä ja käytettävissäsi kummankin päivän.
  • 5. Ota yhteyttä! Ilmoittaudu mukaan seuraavaan Tunnusteluun p. 040 5711 305 Jaana Suksi, projektipäällikkö Tee hyvä päätös – 2. päivä 09:00 Tapaaminen paikallisen yritysyhteisön kanssa: käytännön kokemukset Suupohjasta. 11:30 Sähköposti- ja puhelintauko 12:00 Lounas 13:00 Kumppanuusmahdollisuudet ja kiinnostukset. Tapaamiset sijoittuvien yritysten mahdollisten paikallisten asiakkaiden luona. 15:00 Kotiinpaluu
  • 6. Toimipiste päivässä pystyyn Kun olet päättänyt sijoittua Kauhajoen seudulle, raivaam- me käytännön esteet nopeasti. Ilmoitat vain raamit, ja järjestämme vaihtoehdot valitta- vaksesi, oli sitten kyse henkilöstöstä, tiloista tai paikallisista asiakkaista. Lupaamme, että konkreettinen sijoittuminen on käynnis- tettävissä vuorokauden sisällä päätöksestäsi.Tarjoamme tilan toimistohotellistamme käyttöösi kahdeksi kuukaudeksi maksutta. Sijoittumisen kaikki elementit varmasti hanskassa Mahdollisesti Suomen nopein ja tehokkain tapa yritys- toiminnan sijoittumiselle. Onnistumisesta vastaa yrityksellesi nimetty asiakasvastuuhenkilö. Hänen kauttaan kaikki alueelle sijoittumiseen liittyvät asiat hoituvat sujuvasti ja nopeasti. Lupaamme vastata jokaiseen tiedusteluun nopeasti. Perusasiat Osaamisemme on käytettävissänne investointilaskelmien, liiketoimintasuunnitelman ja hankerahoitushakemusten tekoon. Yrittäjä ja johto Hoidamme yhtenä pakettina kaikki itsesi ja perheesi tarvit- semat käytännön toimet alueelle sijoittumiseen. Työvoima Tarjoamme käyttöösi valmiit sopimukset paikallisten hen- kilöstöalan yritysten kanssa. Ilmoitat vain toimenkuvat ja määrät ja tuomme valikoidut kandidaatit tarjolle päätös- tänne varten. Toimitilat Tarjoamme käyttöösi valmiit sopimukset paikallisten toimi- tilojen tarjoajien kanssa. Saatavilla on yleensä myös tilaa johon voi sijoittua heti. Lupaamme työpisteen sijoittumistasi ohjaavalle henkilölle heti päätöksen tehtyäsi.
  • 7. Ota yhteyttä! Jos olet päätöksesi jo tehnyt, ota yhteys 040 5711 305 / Jaana Suksi. Jos vielä harkitset, tunnustelupalvelumme on oiva tapa aloittaa! Asiakkaat Asiakkaat ovat jokaisen yrityksen elinehto.Autamme löy- tämään toiminnallesi paikallisia asiakkaita järjestämällä kontaktit myyntiäsi ja markkinointiasi varten, (kun olet sijoittunut alueellemme). Tuotteet ja teknologia Valmiit yhteydet käyttöösi alueella toimiviin tutkimus- ja kehitystahoihin (yliopistot jne.) ja T&K toiminnan rahoitta- miseen.
  • 8. Verkosto Järjestämme aktiivisesti erilaisia tilaisuuksia ja koulutuksia alueen yritysten ja yrittäjien tarpeisiin. Näissä ei vain opi vaan luo myös omia henkilökohtaisia kontakteja ja verkos- toa. Kauhajoen seutu Alueemme tarjoaa Suomen yritysmyönteisimmän ilmapii- rin, erittäin modernin infrastruktuurin ja loistavat luontaiset paikat kasvutoimialoille kuten tuulivoima.Alueella on myös merkittävä kansainvälinen yritysverkosto, josta tuotetaan yli puolet Suomessa tehtävistä logististen järjestelmien laitteistoista. Jatkuva kasvu ja menestys Teemme kaiken voitavamme, että yritystoimintasi menestyy ja pysyy paikkakunnalla pitkään. Onnistumisesta vastaa yrityksellesi nimetty asiakasvastuuhenkilö. Hänen kauttaan kaikki alueen yritystoimintaa koskevat asiat hoituvat sujuvasti ja nopeasti. Lupaamme vastata jokaiseen tiedus- teluun viimeistään seuraavan arkipäivän loppuun men- nessä.Asiakasvastuuhenkilömme ottaa aktiivisesti yhteyttä yritykseesi jos et sitä kiellä. Tuotteet, palvelut ja teknologia Tuotekehitys- ja suunnittelupalveluiden tarjoajien määrä aluella kasvaa ja monipuolistuu koko ajan.Ylläpidämme saatavilla olevien osaamisten karttaa.
  • 9. Askelmerkit ovat jo kohdillaan näillä yrityksillä – Hyvä tulevaisuus Kauhajoella Älvsbytalo toi pysyvää työllisyyttä Kauhajoelle Älvsbytalo sijoittautui Kauhajoelle vuonna 2005.Tehdas on tuonut n. 90 hengelle pysyvän työllisyyden. Kymmenine alihankkijoineen yritys on ollut merkittävä työllistäjä koko alueelle jo seitsemän vuotta. Myös tehtaanjohtaja Jan-Erik Rusk pitää sijoittautumista Kauhajoelle onnistuneena. – Olemme saaneet erittäin hyviä työntekijöitä, joilla jokaisella on oma vastuu työstään. Näin varmistamme korkean laadun, Rusk sanoo. Mukana sijoittautumisneuvotteluissa sekä tehtaan henkilöstön ja alihankkijaverkoston haussa ja luomisessa oli kauhajokinen asiantuntijayritys LC Logistics Center. Lagerwey Finland Oy – Hollantilais-suomalaista tuulivoimaa Kauhajoelta Suomea valloittamaan Kaskisten tuulivoima Oy, Jaakko Leppisen perustama yritys, kotiutui teknologiakeskus Logistiaan marraskuussa 2012.Yh- teistyö hollantilaisen tuulivoima-alan pioneereihin maailmalla kuuluvan turbiinivalmistaja Lagerwayn kanssa toi myös yhteistyöyrityksen Lagerway Finlandin Kauhajoelle.Lagerwey Finlandin tarkoitus on tuulipuistojen kehittäminen ja toteuttaminen sekä tuuliturbiinien myynti ja huolto. Lisäksi tähtäimessä on turbiinituotannon aloittaminen Suupohjan alueella.– Odotamme innolla Suomen markkinoita. Uskomme, että meidän ainutlaatuinen teknologiamme ja kustannustehokas torniratkaisu sopivat hyvin tänne, jossa tuulipuistoilta odotetaan korkeaa laatua ja luotettavuutta, sekä erinomaista tuottoa, Lagerweyn omistaja ja johtaja Aart van de Pol toteaa. Suit Networks – yhteisyritys, jonka juuret ovat teknologiakeskuksen kahvilassa Suit Networks Oy on Kauhajoella teknologiakeskus Logistiassa toimiva logistiikka- ja kuljetusalan palveluihin keskittyvä yritys. Suit Networks -verkostoon kuuluu logistiikkaan, ohjelmistotekniikkaan ja mobiililaitteisiin erikoistuneita yrityksiä. Suit Networksin perustajilla oli omat yrityksensä teknologiakeskus Logistiassa. Yrittäjät ja talossa toimistoa pitävä logististen järjestelmien professori löysivät toisensa ja yritysidean teknologiakeskuksen kahvilan suositulla kahvitauolla. Tällä hetkellä yhteisyritys on mm. kehittämässä valtakunnallista logistiikkakonseptia raatokeräilyyn. Suit Networks Oy luo tarpeiden mukaan uusia kumppanuuksia ja solmii yhteistyösopimuksia eri yhteistyötahojen kanssa.
  • 10. Kauhajoki – Karijoki – Isojoki – Teuva Varaa ajankohta suosittuun tunnusteluun Jaana Suksi, projektipäällikkö, 040 5711 305 tai Pia Nurmela, toimistosihteeri, 040 765 3004 Vapaita toimitiloja: www.suupohja.info Lisää tulevaisuudesta Kauhajoen seudulla: www.polkuperille.fi

Related Documents