Martina Garciapons Català
5è de primària
Curs 2013/2014
1
PRESENTACIÓPRESENTACIÓPRESENTACIÓPRESENTACIÓ
Em dic Martina Garciapons i Català. Vaig néixer a Barcelona, el dia 10 de
M...
2
- Presentació - Dia de l’art
- Colònies d’anglès - Festes a l’escola
- Poesia dels objectes - E.V.P
- Text St. Jordi ---...
3
COLÒNIES DCOLÒNIES DCOLÒNIES DCOLÒNIES D’ANGLÈS’ANGLÈS’ANGLÈS’ANGLÈS
Els alumnes de 5è i 6è, els dies 18, 19 i 20 de Nov...
4
POESIA DELPOESIA DELPOESIA DELPOESIA DELS OBJECTESS OBJECTESS OBJECTESS OBJECTES
Aquest any a E.V.P hem fet escultures a...
5
CONTE SANT JORDICONTE SANT JORDICONTE SANT JORDICONTE SANT JORDI
Aquest és el conte que he presentat per Sant Jordi 2014...
6
COLÒNIES PANTÀ DE SAUCOLÒNIES PANTÀ DE SAUCOLÒNIES PANTÀ DE SAUCOLÒNIES PANTÀ DE SAU
Els dies 24 i 25 de abril vam anar ...
7
DRUM CERCLEDRUM CERCLEDRUM CERCLEDRUM CERCLE
En Santi Carcassona va venir a fer-nos una activitat de percussió. Ens ho v...
8
DIA DE LES LLENGÜESDIA DE LES LLENGÜESDIA DE LES LLENGÜESDIA DE LES LLENGÜES
El dia de les llengûes al matí vam anar a m...
9
JABIER MUGURUZAJABIER MUGURUZAJABIER MUGURUZAJABIER MUGURUZA
En Jabier Muguruza (cantautor) i en Mikel Azpiroz (pianista...
10
DIA DE L’ARTDIA DE L’ARTDIA DE L’ARTDIA DE L’ART
El dia de l’art va venir l’Albert Gusi, ell, va portar una pilota de p...
11
TREBALLS COMARTREBALLS COMARTREBALLS COMARTREBALLS COMARQUESQUESQUESQUES
A la classe cada nen/nena fa fer un treball d’...
12
BALLEM I DANSEMBALLEM I DANSEMBALLEM I DANSEMBALLEM I DANSEM
Vam fer una dansa amb objectes ens va ajudar en Josep d’Ed...
of 13

PORTAFOLIS MARTINA

Published on: Mar 4, 2016


Transcripts - PORTAFOLIS MARTINA

 • 1. Martina Garciapons Català 5è de primària Curs 2013/2014
 • 2. 1 PRESENTACIÓPRESENTACIÓPRESENTACIÓPRESENTACIÓ Em dic Martina Garciapons i Català. Vaig néixer a Barcelona, el dia 10 de Març del 2003. Tinc una germana que es diu Jana, que va néixer el 31 de Gener del 2005 i un germà que es diu Arnau, que va néixer el 25 de Gener del 2010. La meva mare és diu Judit i el meu pare, és diu Carles. Tinc 2 cosines que es diuen Blanca i Marina, i dos cosins que es diuen Marçal i Josep. Ara visc a Camprodon. Vaig a l’escola Doctor Robert, (que està a Camprodon) on tinc les meves amigues. M’agrada molt viatjar i aprendre idiomes nous. També m’agrada anar a l’escola i llegir. Els meus animals preferits són els gossos, els gats i els cavalls. Les meves assignatures preferides són informàtica, plàstica i alternativa.
 • 3. 2 - Presentació - Dia de l’art - Colònies d’anglès - Festes a l’escola - Poesia dels objectes - E.V.P - Text St. Jordi ---- Treballs comarques - Colònies - Ballem i dansem - Drum Cercle - Dia de les llengûes - Jabier Muguruza
 • 4. 3 COLÒNIES DCOLÒNIES DCOLÒNIES DCOLÒNIES D’ANGLÈS’ANGLÈS’ANGLÈS’ANGLÈS Els alumnes de 5è i 6è, els dies 18, 19 i 20 de Novembre varem anar a l’alberg “ Torre Malagrida”. Quan varem arribar varem esmorzar i desprès a les habitacions .Desprès, ens van presentar les monitores es deien Giselle, Corinne i Sally. Varem fer un joc per conèixer-les millor. A la tarda per habitacions, varem muntar una obra. El nostre grup d’habitació varem fer obra. A la nit varem fer un joc de nit. El dia segûent varem anar al volcà Monsacopa. Allà varem fer molts jocs. A l’alberg, per grups varem muntar diferents obres de teatre en anglès. La nostra era una comèdia en un hospital. A la nit varem tornar a fer un altre joc de nit, però més divertit. Al matí de l’altre dia, varem representar les obres.
 • 5. 4 POESIA DELPOESIA DELPOESIA DELPOESIA DELS OBJECTESS OBJECTESS OBJECTESS OBJECTES Aquest any a E.V.P hem fet escultures amb plàstics. El meu grup (la Tura, la Ona, en Jordi i jo), hem fet el tema de la cooperació. La meva escultura és una noia índia que no té aigua i l’escultura de la Tura li dona. L’escultura de la Ona no té menjar i la d’en Jordi li dona.
 • 6. 5 CONTE SANT JORDICONTE SANT JORDICONTE SANT JORDICONTE SANT JORDI Aquest és el conte que he presentat per Sant Jordi 2014. Jo vaig guanyar! UN CONTE A LA VORA DEL FOCUN CONTE A LA VORA DEL FOCUN CONTE A LA VORA DEL FOCUN CONTE A LA VORA DEL FOC Avui és 3 d’abril, l’aniversari de l’avi Josep. La família de la Laia s’ha reunit a la vora del foc. La Laia és una nena de 12 anys; és alta, té els cabells negres i els ulls marrons. Tota la família ha anat a casa el avis, molt gran i nova. Està a Barcelona, al passeig de Gràcia. És la casa nº 29, encara que sembli dels últims, és dels primers! Tothom explica anècdotes, després es fa un gran silenci. Només se sent com es crema la llenya. L’avi els hi ha preguntat tot engrescat si voleien que els hi expliqués una història. Tots han dit que sí, finalment s’escura la gola, i comença: - Jo quan era petit, tenia els ulls marrons i grossos; els cabells negres com la nit. No era molt alt. Érem una família pobre i vivíem en una casa de pagès, on teníem molts animals. Aquesta casa era gran com un elefant. Estava a dalt d’una muntanya de Collserola. Tenia les parets fetes de pedra i en el terra hi havia unes grans lloses de fusta. Era el 3 d’abril del 1945 i jo no tenia el meu regal d’aniversari. Pensava que to ts els nens del món el tenien menys jo. Era la hora d’anar a munyir les vaques, una feina que no m’agradava gaire. Vaig anar tot moix fins a l’estable on tenien les vaques Frisones. Quan vaig acabar de munyir, vaig deixar la llet sobre la taula. La cuina no era com les d’ara. Era tota de pedra i la taula molt vella, feta de fusta de roure; però molt forta. Vaig pujar a la meva habitació. Era petita, tan petita com una formiga. Només hi havia un llit, una espelma per veure- s’hi i un armari per ficar la meva roba i les sabates. Ja era de nit i vaig baixar al menjador a sopar. Hi havia una magnífica amanida amb verdures de l’hort. No pensava en res més que en el meu regal d’aniversari. Tenia els peus a terra i de sobte vaig notar l’ànima de la felicitat. Aquella ànima era molt dolça. Llavors vaig comprendre que la felicitat no són els objectes, sinó les persones que t’envolten. L’avi va callar i tothom va aplaudir. Els nens dormien profundament i el foc s’havia apagat.
 • 7. 6 COLÒNIES PANTÀ DE SAUCOLÒNIES PANTÀ DE SAUCOLÒNIES PANTÀ DE SAUCOLÒNIES PANTÀ DE SAU Els dies 24 i 25 de abril vam anar de colònies al pantà de Sau. Primer vam anar al museu industrial del Ter. A la tarda una excursió al pantà de Sau. A la nit, el joc de macarró, al bosc i desprès del joc vam fer obres. Al matí del dia 25 vam anar a buscar macroinvertebrats a una riera. Ens ho vam passar molt bé!!!!
 • 8. 7 DRUM CERCLEDRUM CERCLEDRUM CERCLEDRUM CERCLE En Santi Carcassona va venir a fer-nos una activitat de percussió. Ens ho vam passar molt bé tocant diversos instruments. N’hi havia molts!!!!!!!
 • 9. 8 DIA DE LES LLENGÜESDIA DE LES LLENGÜESDIA DE LES LLENGÜESDIA DE LES LLENGÜES El dia de les llengûes al matí vam anar a mirar obres que van representar el de l’ESO. Després, a la tarda vam representar poemes de Joan Vinyoli. Anàvem tots negres, amb una etiqueta que posava Any Vinyoli, amb una senyera.
 • 10. 9 JABIER MUGURUZAJABIER MUGURUZAJABIER MUGURUZAJABIER MUGURUZA En Jabier Muguruza (cantautor) i en Mikel Azpiroz (pianista), en van venir a fer un concert. Va ser molt bonic, però cantaven en euskera i casi no ho vaig entendre. Desprès li vam fer preguntes, perquè hi havia coses que no sabíem i volíem saber.
 • 11. 10 DIA DE L’ARTDIA DE L’ARTDIA DE L’ARTDIA DE L’ART El dia de l’art va venir l’Albert Gusi, ell, va portar una pilota de platja gegant. També va venir en Miquel Grifell, que ens va tocar mandolines i guitarres. Però també vam fer taller, com fer un pal de pluja, karaoke, fang... i vam fer un esmorzar artístic
 • 12. 11 TREBALLS COMARTREBALLS COMARTREBALLS COMARTREBALLS COMARQUESQUESQUESQUES A la classe cada nen/nena fa fer un treball d’una comarca de Catalunya. Jo vaig triar el Barcelonès perquè és una comarca molt important ja que hi ha la capital de Catalunya: Barcelona. Vaig treure un 10. Desprès, vam haver de presentar un power point, traient les idees més importants del nostre treball.
 • 13. 12 BALLEM I DANSEMBALLEM I DANSEMBALLEM I DANSEMBALLEM I DANSEM Vam fer una dansa amb objectes ens va ajudar en Josep d’Educació Física i la vam representar davant de tota l’escola. En el meu grup hi havia la Matilda, l’Anna, l’Albert i jo. El nostre objecte era l’ampolla. Primer vam actuar davant dels més grans i desprès dels petits. També van actuar els de 6è.

Related Documents