In primul rand serviciile noastre au un caracter preventiv, educativ, de indrumare si obiectivul
nostru este de a asista s...
Diagnosticarea
Ofera o evaluare obiectivă a operațiunilor de afaceri pe ultimii 2 ani pentru a determina puterea financiar...
Motive principale de esec pentru întreprinderi:
oÎnregistrările financiare inadecvate.
oInregistrările financiare interpre...
Clientii care au folosit serviciile specialiștilor Team Profit au fost îndrumati de către noi sa:
Preia controlul viitoru...
Prezentare TP
of 5

Prezentare TP

Published on: Mar 4, 2016


Transcripts - Prezentare TP

  • 1. In primul rand serviciile noastre au un caracter preventiv, educativ, de indrumare si obiectivul nostru este de a asista si sutine patronii in desfasurarea activitatilor de zi cu zi. Specialistii nostri ofera servicii de dezvoltare a afacerilor și de optimizare a profitului de cel mai înalt standard profesional. Aplicam soluții individualizate si special adaptate nevoilor și preocupărilor clienților noștri. Oferim clientilor un randament semnificativ al investiției lor si stabilim relații fructuoase de lungă durata. Toate informațiile dvs. vor fi păstrate 100% confidențiale și in deplina siguranta. Pentru rezultate maxime este imperios necesara o analiză aprofundată care ofera o imagine clara si reala a afacerii dvs. Calitatea și acuratetea informaților ajută proprietarii sa ia decizii critice, înțelepte și profitabile. Analiza este realizata atat per department cat si o privire integrala a afacerii. Specialistul desemnat afacerii dvs o sa conduca o examinare detaliata inclusiv prin analiza funcțiilor financiare, operaționale și de vânzare pentru a oferi recomandări de îmbunătățire prin identificarea punctelor forte și a deficiențelor. Diagnosticarea se va efectua la fața locului dar si in deplina legatura cu întreaga noastra echipa de specialisti.
  • 2. Diagnosticarea Ofera o evaluare obiectivă a operațiunilor de afaceri pe ultimii 2 ani pentru a determina puterea financiară. Se vor analiza toate domeniile de afaceri ale dvs. care au o influență directa asupra profitului: controlul cheltuielilor, marketing, vanzari, management,resurse umane, asigurari, contabilitate și finanțe. Ofera îndrumare cu privire la modul de a genera venituri mai mari, crescând astfel profitabilitatea. Totodata analistul va: 1.identificarea problemelor din afacerea dvs., 2.descrie modul în care problemele au impact asupra afacerii, 3.discuta despre costul acestor probleme Planul de optimizare Echipa pentru optimizarea profitului este "specialistul" adus pentru a rezolva problemele identificate în cursul diagnosticarii. In baza rezultatelor diagnosticarii si a obiectivelor propietarului, Team Profit pune bazele planului de actiune pentru controlul costurilor, usurinta in conducerea activitatilor de zi cu zi, insentizarea personaluilui si implicit de crestere a profitului. TEAM PROFIT este o echipa "full-service" cu un personal de profesionisti specializati pe o gama diversa de industrii și discipline: Vanzari, Marketing, Publicitate Juridic-legal IT, Web design, SEO Contabilitate, Finante Asigurari si investitii Procesul de implementare Deoarece implementarea solutiilor noastre este o parte pro-activa, in acest fel clientul intelege pe deplin conceptul, punerea lui în aplicare si este parte integranta a implementarii planului de optimizare. Fără surprize. Pe toata perioada contractului, echipa de specialisti este la dispozitia clientului pentru a raspunde la intrebari si a solutiona orice problema aparuta. De fapt, suportul nostru nu se incheie odata cu finalizarea implemetari planului de optimizare, o sa fim la dispozitia clientului ori de cate ori este nevoie.
  • 3. Motive principale de esec pentru întreprinderi: oÎnregistrările financiare inadecvate. oInregistrările financiare interpretate greșit. oImposibilitatea de a controla costurile. oLipsa de control intern. oAgenti de vânzări slab pregatiti și relații slabe cu clienții. oCapital de lucru insuficient. oLipsa de asigurare adecvata și corespunzătoare. oImposibilitatea de a instrui în mod adecvat și de a dezvolta relațiile cu angajații. oPlanificarea strategică necorespunzătoare. TEAM PROFIT, reguli de aur pentru cresterea afacerii dvs. Elaborarea unui plan strategic. Rămâne flexibil la schimbările din planul strategic.  Transforma-te din expert al companiei intr-un maestru strateg. Sa se concentreze la cresterile pe termen scurt.  Dezvoltarea unor sisteme de raportare. Țineți o ședință de management de zi cu zi. Controlul costurilor prin analiza procentuala.  Crearea unui nou model de management.  Joaca sa câștigi.
  • 4. Clientii care au folosit serviciile specialiștilor Team Profit au fost îndrumati de către noi sa: Preia controlul viitorului lor  Elimine problemele de afaceri costisitoare Dezvolte un departament de marketing și vânzări puternic Creasca dramatic productivitatea Stabileasca controlul cu usurinta a afacerii Defineasca o strategie de ieșire Creșterea accentuata a profitului Este mai usor decat crezi, contacteaza-ne la detaliile de mai jos si toate problemele tale pot fi rezolvate in cel mai scurt timp: Florin S. Fleseriu Manager General Tel. +40755635521

Related Documents