FESTA FILLOI
KUSH JEMI 4 Party eshte nje agjensi që punon me fantazi për realizimin sa me bukur të festave për fëmijë. Animato...
GALERIA E PERSONAZHEVE FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
GALERIA E PERSONAZHEVE FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
GALERIA E PERSONAZHEVE FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
INSTITUCIONET ME TE CILAT KEMI PUNUAR Bashkia Tirane Banka e Shqiperise Tirana Airport AKBN- Agjencia Kombetare e Buri...
INSTITUCIONET ME TE CILAT KEMI PUNUAR FlagShip Center Durres Unioni Financiar Union Bank ProCredit Bank Banka Popullo...
ORGANIZIMI I DITELINDJEVE DHE FESTAVEQe nga krijimi i agjencise ne vitin 2007, ne kemi organizuar mbi 1000 festa ditelind...
PAMJE NGA FESTA E EVENTE TE NDRYSHME FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
PAMJE NGA FESTA DHE EVENTE TE NDRYSHME FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
PAKETAT BAZE TE ORGANIZIMIT TE FESTAVE Festa e vogël Në ditëlindje do të vije surprize nje animator i veshur si personaz...
PAKETAT BAZE TE ORGANIZIMIT TE FESTAVE Festa Super Në ditëlindje do të vijnë 2 animatorë të veshur si personazh...
PAKETAT BAZE TE ORGANIZIMIT TE FESTAVEFesta per femije 10-12 vjec Per kete grupmoshe organizohet festa me teme muziken si...
E RE!!!!!!! Per here te pare ne 14 mars 2012 , 4 Party realizon teatrin per femije“Shtriga e mire”i cili u shfaq ne mjedis...
PAMJE NGA TEATRI ”SHTRIGA E MIRE” FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
PAMJE NGA TEATRI ”ZANA MENDJELEHTE” FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
4 PARTY Themeluar me 2007 nga: Silvana Nikolla Darina Nikolla Mehilli Stela Nikolla Jorida Nikolla FESTA FILLOI! Eshte...
KONTAKT Mobile: 00355 68 25 39 142 00355 68 50 19 120 00355 68 34 86 833 Telefon/Fax: 00355 4 244 12...
FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
of 19

Prezantim 4 Party

Published on: Mar 4, 2016


Transcripts - Prezantim 4 Party

 • 1. FESTA FILLOI
 • 2. KUSH JEMI 4 Party eshte nje agjensi që punon me fantazi për realizimin sa me bukur të festave për fëmijë. Animatoret qe punojne me 4 Party jane me te miret qe mund te gjeni. 4 Party organizon festa për ditëlindje, për inagurime dhe ngjarje të veçanta, si festat e fundvitit, festa e Halloween, Karnavalet, etj. Ne organizojmë festa për fëmijë në evente të ndryshme, institucione dhe qendra tregtare. Animatoret tane performojne te veshur me kostumet e personazheve me te dashur per femije te zgjedhur nga ju ne galerine tone te personazheve. Nje grup profesionistesh me eksperience do t’ju keshillojne si te organizoni festen sa me bukur. Ejani te vizitoni dhe dyqanin tone me artikuj per festa. Aty do te gjeni maska parruke kostume te epokave te ndryshme. Tek ne ju mund te krijoni ftesa te personalizuara per ditelindje ose cdo lloj feste tjeter. FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
 • 3. GALERIA E PERSONAZHEVE FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
 • 4. GALERIA E PERSONAZHEVE FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
 • 5. GALERIA E PERSONAZHEVE FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
 • 6. INSTITUCIONET ME TE CILAT KEMI PUNUAR Bashkia Tirane Banka e Shqiperise Tirana Airport AKBN- Agjencia Kombetare e Burimeve Natyrore KLSH- Kontrolli i Larte i Shtetit KLD- Keshilli i Larte i Drejtesise Fondacioni “Femijet Shqiptare” (me presidente znj Liri Berisha) Qendra tregtare Univers (QTU Tirane,Vlore,Fier) Kristal Center Ixy World (TEG) Casa Italia FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
 • 7. INSTITUCIONET ME TE CILAT KEMI PUNUAR FlagShip Center Durres Unioni Financiar Union Bank ProCredit Bank Banka Popullore Digitalb Vizion Plus Tring Communications Top Channel Albanian Distribution & Development(ADD) Fshati SOS FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
 • 8. ORGANIZIMI I DITELINDJEVE DHE FESTAVEQe nga krijimi i agjencise ne vitin 2007, ne kemi organizuar mbi 1000 festa ditelindjesh dhe evente te ndryshme ne shtepi, kopshte, shkolla, lokale, institucione dhe qendra tregtare.Personazhet e 4 PARTY kane bere te lumtur, kenaqur dhe argetuar shume femije si dhe prinderit e tyre.Ne fotografite e meposhtme paraqiten caste nga festa te ndryshme te organizuara nga 4 PARTY. FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
 • 9. PAMJE NGA FESTA E EVENTE TE NDRYSHME FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
 • 10. PAMJE NGA FESTA DHE EVENTE TE NDRYSHME FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
 • 11. PAKETAT BAZE TE ORGANIZIMIT TE FESTAVE Festa e vogël Në ditëlindje do të vije surprize nje animator i veshur si personazhi i preferuar i femijes. Ne sjellim muzikën me paisje profesionale dhe animatori do te organizoje Baby dancing duke i mësuar fëmijët të bëjnë kërcime të kordinuara. Face painting , vizatimet me te bukura ne fytyre. Flutura, tigri, pirati, macja, miushi Miki etj Tollombace me forma, nje art i vertete i performuar nga animatoret tane. Lule, shpata. qenushe, zemra, elefant, mjelma etj. Kjo pakete me nje personazh eshte e pershtatshme per 10-25 femije. Festa zgjat perafersisht 1 ore. FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
 • 12. PAKETAT BAZE TE ORGANIZIMIT TE FESTAVE Festa Super Në ditëlindje do të vijnë 2 animatorë të veshur si personazhe, të cilët mund ti zgjidhni nga galeria jonë e personazheve. Ne sjellim muzikën me paisje profesionale dhe animatorët organizojnë Baby dancing duke i mësuar fëmijët të bëjnë kërcime të kordinuara. Animatorët organizojnë lojra të ndryshme me baze muziken si dhe tollombacet. Face painting , vizatimet me te bukura ne fytyre. Flutura, tigri, pirati , macja, miushi Miki etj Tollombace me forma, nje art i vertete i performuar nga animatoret tane. Lule, shpata. qenushe, zemra, elefant, mjelma etj. Me e vecanta : gjatë festës organizojmë paradën e personazheve. Femijet vishen si personazhet e tyre të dashur (p.sh. Spiderman, Borëbardha, Batman, Kësulkuqja etj.). Në momentin e tortës shpërthen një shirit letrash me ngjyra që pëlqehet shumë nga fëmijet. Sipas kerkeses organizojmë edhe një set fotografik me fëmijet e veshur si personazhe. Oferte e perfshire ne cmim eshte dhe nje zbukurim modest i mjedisit me shirit "Gezuar ditelindjen" si dhe tollombace. Kjo pakete me 2 personazhe eshte e pershtatshme per 25-45 femije. Festa zgjat perafersisht 2 orë me nje pause ne mes. FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
 • 13. PAKETAT BAZE TE ORGANIZIMIT TE FESTAVEFesta per femije 10-12 vjec Per kete grupmoshe organizohet festa me teme muziken si: High School Musical Pop Stars Hannah Montana Ne sjellim muzikën me paisje profesionale dhe animatoret organizojne lojera me baze muziken. FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
 • 14. E RE!!!!!!! Per here te pare ne 14 mars 2012 , 4 Party realizon teatrin per femije“Shtriga e mire”i cili u shfaq ne mjediset e “Kristal Center”.Pas suksesit te shfaqjes se pare,ky teater u shfaq cdo te shtunete muajit prill ne sallen e kinemaseprane kesaj qendre tregtare.Shfaqja me e re “Zana Mendjelehte”u shfaq gjate muajit qershor mjediset e “Kristal Center”. FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
 • 15. PAMJE NGA TEATRI ”SHTRIGA E MIRE” FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
 • 16. PAMJE NGA TEATRI ”ZANA MENDJELEHTE” FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
 • 17. 4 PARTY Themeluar me 2007 nga: Silvana Nikolla Darina Nikolla Mehilli Stela Nikolla Jorida Nikolla FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
 • 18. KONTAKT Mobile: 00355 68 25 39 142 00355 68 50 19 120 00355 68 34 86 833 Telefon/Fax: 00355 4 244 12 85 e-mail: 4party@live.com info@4party-al.comFaqja zyrtare: www.4party-al.com www.4party-al/webs.com FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...
 • 19. FESTA FILLOI! Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...

Related Documents