Soft-Expert SRL www.soft-expert.info let’s talk productivity ILIE BOGDAN – 072...
Soft-Expert SRL www.soft-expert.info ILIE...
Soft-Expert SRL www.soft-expert.info ILIE BOGDAN – ...
Soft-Expert SRL www.soft-expert.info ILIE BOGDAN – 0728.778.823 bogdan.ilie@soft...
Soft-Expert SRL www.soft-expert.info ILIE ...
Soft-Expert SRL www.soft-expert.info ILIE BOGDAN – 0728.778.823 bogdan.ilie@soft-expert....
of 6

Prezentare Manager Financiar CYCLOPE - solutie pentru cresterea productivitatii angajatilor

CYCLOPE este o solutie software care ofera informatii despre modul in care lucreaza angajatii dumneavoastra la calculator si implicit despre utilizarea infrastructurii IT a companiilor.
Published on: Mar 4, 2016


Transcripts - Prezentare Manager Financiar CYCLOPE - solutie pentru cresterea productivitatii angajatilor

  • 1. Soft-Expert SRL www.soft-expert.info let’s talk productivity ILIE BOGDAN – 0728.778.823 bogdan.ilie@soft-expert.info Solutie de evaluare a activitatii angajatilor pecalculator si de creste a productivitatii acestora. CYCLOPE este o solutie software care ofera informatiidespre modul in care lucreaza angajatii dumneavoastra la 500 clienti in Romaniacalculator si implicit despre utilizarea infrastructurii IT a 1500 clienti in alte 20 de taricompaniilor. Lansata in anul 2003 aplicatia a a cunoscut odezvoltare rapida atat la nivel national cat si in alte 20 de tari Lider pe piata din Romaniaunde este utilizata de peste 2000 de companii si institutiipublice. Cu ce te ajuta CYCLOPE si cum poti creste productivitatea angajatilor tai ? Dezvoltat pentru a servi mediului de afaceri, CYCLOPE ofera managerilor o solutie ideală de monitorizare, control si motivare a personalului, care determina eficientizarea muncii si optimizarea utilizarii resurselor IT. CYCLOPE monitorizeaza:• Activitatea in cadrul unei aplicatii• Prezenta la locul de munca• Orele de munca suplimentare• Activitatea pe documente si e-mailuri• Activitatea pe fisiere• Activitatea pe Internet si Chat• Activitatea pe aplicatii/ferestre petrecute la calculator• Gradul de utilizare a aplicatiilor setate ca interzise
  • 2. Soft-Expert SRL www.soft-expert.info ILIE BOGDAN – 0728.778.823 bogdan.ilie@soft-expert.info let’s talk productivity FUNCTIONALITATII CYCLOPE Monitorizare internet Monitorizare documente CYCLOPE va ofera informatii despre: Stiti ce documente au fost operate si timpul activ petrecut de angajatii dumneavoastra in fiecare• ce pagini web a vizitat fiecare angajat si durata activa a document ?accesarii fiecarui site in parte• aplicatiile web utilizate (browser de internet, jocuri CYCLOPE monitorizeaza documente de tip:online, aplicatii de download, etc.) • Microsoft Office (Word, Excel, Outlook,Nota: Cyclope NU preia nici un fel de detalii (capturi de ecran) despre PowerPoint) si Open Office continutul propriu-zis al paginilor de Internet si al documentelor • Adobe, Autocad, Arhicad si alte medii de vizualizate sau al ferestrelor de chat utilizate de angajatii proiectare dumneavoastra. Prin acest lucru Cyclope se conformeaza legii 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal. • Aplicatii de tip ERP, aplicatii de project management sau programe de salarizare. Monitorizare activitate pe documente Monitorizare activitate pe aplicatii de tip Dincolo de numele documentelor si timpul petrecut in Chat sau Instant Message fiecare, CYCLOPE monitorizeaza: Puteti vedea cu cine vorbeste fiecare angajat (ID-uri) si durata fiecarei conversatii.• activitatea efectiva pe documentele respective:creare/copiere/modificare/stergere de documente Astfel veti putea deduce daca discutiile au fost in scop• data, ora si durata si discul aferent fiecarei operatiuni productiv (discutii cu colegii de birou sau clientii• puteti afisa doar acele fisiere operate pe unitatile fixe firmei) sau au avut loc in interes personal.(hard-diskuri) sau doar cele operate pe unitatile mobile Nota: Cyclope NU preia nici un fel de detalii (capturi de ecran)(memory stick, flash stick, memory card, portable despre continutul propriu-zis al paginilor de Internet sihard-disk, etc). documentelor vizualizate sau al ferestrelor de chat utilizate de angajatii dumneavoastra. Prin acest lucru Cyclope se conformeaza legii 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Monitorizare prezentei angajatilor Monitorizare ore suplimentareDaca asociati venirea si plecarea de la locul de munca al Cu CYCLOPE puteti monitoriza activitatea angajatilorangajatilor cu pornirea si inchiderea calculatorului puteti in mod distinct pe perioada programului de munca, vedea: definit de administratorul aplicatiei, si in afara acestui• ora de inceput a orarului fiecarui angajat, in fiecare zi program.• ora plecarii de la serviciu. Astfel veti putea determina gradul de justificare al orelor suplimentare solicitate de angajati.
  • 3. Soft-Expert SRL www.soft-expert.info ILIE BOGDAN – 0728.778.823 bogdan.ilie@soft-expert.info let’s talk productivity Monitorizare productivitate Monitorizare Aplicatii Puteti monitoriza activitatea angajatilor in aplicatiile Puteti obtine informatii cu privire la totalitatea software pe care le-ati setat anterior ca Productive sau aplicatiilor rulate si timpul petrecut in fiecare Neproductive. aplicatie.Puteti defini gradul de productivitate al fiecarei categorii Puteti vedea totalitatea aplicatiilor rulate si timpulde activitati (ex. navigare prin Internet Explorer) cat si la activ petrecut in fiecare aplicatie accesata, sub forma nivel de activitati individuale unui raport complet de productivitate a muncii. (ex. site-uri vizitate). Monitorizare ore suplimentare CYCLOPE monitorizeaza si activitatea angajatilor care isi desfasoara activitatea pe laptopuri/unitati cu conexiune intermitenta.Instalat pe un laptop, programul actualizeaza rapoartele in momentul in care angajatul se reconecteaza cu laptopul la reteaua unde a fost instalat CYCLOPE. Sunt oferite toate rapoartele inregistrate si pentru un PC conectat permanent la server Alerte Topuri Ca manager, puteti defini un set de reguli cu privire la Topurile va ofera posibilitatea de a face clasamente activitatea angajatilor si alerte aferente incalcarii lor. ale angajatilor sau departamentelor dumneavoastra in functie de volumul lor de inactivitate/ activitate si Exemple de alerte pe care le puteti seta: gradul de neproductivitate/ productivitate.• alerte legate de timpul inactiv• utilizarea unor anumite aplicatii• depasirea unei anumite durate de timp petrecuta Totodata puteti vedea topuri ale celor mai vizitate site-online uri sau ale celor mai des folosite aplicatii in compania• rapoarte referitoare la programul de lucru dumneavoastra. Alertele se primesc pe email. Astfel evaluarea activitatii angajatilor si identificarea abuzurilor devin extrem de facile prin intermediul rapoartelor pe care le primiti pe email.
  • 4. Soft-Expert SRL www.soft-expert.info ILIE BOGDAN – 0728.778.823 bogdan.ilie@soft-expert.info let’s talk productivityDefineste activitatile productive si cele neproductive Cu noua versiune poti defini atat gradul de productivitate al uneiaplicatii (ex: Internet Explorer) cat si productivitatea la nivel de actiuni individuale (ex: site-uri vizitate). Analizeaza rapoartele Poti identifica rapid: • unde se pierde timpul • care sunt cei mai productivi / neproductivi • gradul de utilizare al anumitor aplicatii • durata efectiva de munca etc. Ia decizii in baza descoperirilor facute Rasplateste angajatii productivi, ia masuri contra celor ne-productivi. In zona IT, vei sti daca anumite solicitari de licente sau de hardware sunt intr-adevar intemeiate.
  • 5. Soft-Expert SRL www.soft-expert.info ILIE BOGDAN – 0728.778.823 bogdan.ilie@soft-expert.info let’s talk productivity BENEFICII CYCLOPE Veti avea un instrument obiectiv pentru a va fundamenta deciziile manageriale CYCLOPE va ofera un set de masuratori obiective - nu un set de pareri - o diferenta cheie intre aceasta solutie si alte modalitati traditionale de evaluare a angajatilor.Imaginati-va ca veti avea date obiective (masurabile) acolo unde majoritatea managerilor nu au nici un fel de informatii concrete. CYCLOPE va ajuta sa luati decizii corecte si sa stabiliti o cultura interna bazata pe merite reale. Puteti identifica angajatii cu un grad redus sau inalt de incarcare de sarcini - o evaluare de mare importanta in luarea deciziei de a mai angaja sau nu alti oameni. Puteti determina oportunitatea angajarii de personal nou sau, din contra, sa reorganizati anumite departamente. Cresteti productivitatea angajatilor dumneavoastra cu o medie de 45 - 90 de minute/zi/angajat Ce-ar inseamna pentru compania dumneavoastra ca fiecare angajat sa fie productiv sa zicem o ora in plus pe zi, zi de zi, timp de 3 luni? Companie cu 10 angajati 10 angajati x 1 ora pe zi x 3 luni x 20 de zile lucratoare/luna = 600 de ore de munca in trei luni. Acelasi exemplu calculat pe un an de zile va ofera 2.400 de ore de munca in plus, 2.400 de ore actualmente ne-muncite si pe care le platiti oricum. De ce Cyclope si nu alta solutie? Functionalitatile Cyclope nu contravin legii 677/2001 privind colectarea, stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal. Mai specific, CYCLOPE preia de exemplu numele paginilor de Internet folosite sau numele documentelor utilizate dar NU preia date personale sau capturi de ecran - continutul efectiv al conversatiilor de pe chat sau al siteuri-lor vizitate. De aceea spunem ca CYCLOPE este un software non-invaziv de monitorizare a angajatilor. Fiabilitate si flexibilitate crescuta a functionalitatilor - puteti instala si folosi Cyclope indiferent de pregatirea tehnica. Oamenii de IT vor aprecia faptul ca CYCLOPE nu solicita reteaua, nu interactioneaza cu statia de lucru si ruleaza invizibil. Nu in ultimul rând, pentru ca puteti testa gratuit CYCLOPE timp de 15 zile pe maxim 30 de calculatoare, fara nici un fel de obligatie ulterioara.
  • 6. Soft-Expert SRL www.soft-expert.info ILIE BOGDAN – 0728.778.823 bogdan.ilie@soft-expert.infolet’s talk productivity REFERINTE CYCLOPE

Related Documents