CIU
AEleccions al Parlament de Catalunya de 2010rtur
Mas i Gavarró (Barcelona, 31 de gener de 1956) és un
polític català, ...
PSC
El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC),
és un partit polític català, d'ideologia
socialdemòcrata i catalanista,...
Alicia Sánchez-Camacho Pérez (Barcelona, 22 d'abril de 1967) és una
advocada i política catalana. Llicenciada en dret i mà...
ERC
UABCasat i amb dos fills, té estudis no finalitzats de
filosofia i lletres (secció sociologia) i de ciències
polítique...
C's
Albert Rivera Díaz (Barcelona 1979) és un advocat i
polític català. És president de
Ciutadans - Partit de la Ciutadani...
SÍ
Joan Laporta i Estruch (Barcelona, el
29 de juny de 1962) és advocat i fou el 38è
president del Futbol Club Barcelona d...
ICV
Joan Herrera i Torres (Barcelona 1971) és un jurista i polític
català.
Va néixer l'any 1971 a Barcelona. És llicenciat...
Politics..
Politics..
Politics..
Politics..
Politics..
Politics..
Politics..
of 14

Politics..

POLITICS DE CATALUNYA
Published on: Mar 4, 2016
Published in: News & Politics      Travel      Entertainment & Humor      


Transcripts - Politics..

  • 1. CIU AEleccions al Parlament de Catalunya de 2010rtur Mas i Gavarró (Barcelona, 31 de gener de 1956) és un polític català, president de la federació de Convergència i Unió i secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya. És l'actual Cap de l'Oposició del Parlament de Catalunya des del maig de 2004. Abans va ser Conseller de la Generalitat des del 1997 al 2001 i Conseller en Cap de 2001 a 2003. Serà el candidat de CiU a la Presidència de la Generalitat en les properes .
  • 2. PSC El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), és un partit polític català, d'ideologia socialdemòcrata i catalanista, creat el 16 de juliol de 1978 i radicat a Catalunya. L'òrgan de premsa del PSC és la revista Endavant.
  • 3. Alicia Sánchez-Camacho Pérez (Barcelona, 22 d'abril de 1967) és una advocada i política catalana. Llicenciada en dret i màster en Administració Pública. Ha estat jutge substituta, Directora Provincial de Treball a Girona, sotsdirectora General de Formació Professional, Directora de l' Institut de Seguretat i Higiene en el Treball i Consellera Laboral de l'Ambaixada Espanyola a Washington DC. Presidenta del Partit Popular a Girona i portaveu del PP a Catalunya. Des del 5 de juliol del 2008 és presidenta del Partit Popular de Catalunya PP
  • 4. ERC UABCasat i amb dos fills, té estudis no finalitzats de filosofia i lletres (secció sociologia) i de ciències polítiques. Fill de família de masovers, Joan Puigcercós es va criar en un entorn familiar d'ideari republicà, especialment l'avi patern, que era militant d'ERC i fou destinat al front de Gandesa i a la batalla de l'Ebre durant la guerra civil espanyola. Criat a Ripoll, a causa del rebuig dels ordes religiosos catalans al franquisme, Joan Puigcercós tingué l'oportunitat de conèixer el socialisme militant a les escoles, assistint a classes que donaven els militants del PSC. Però on sobretot va desenvolupar el seu pensament d'esquerra i independentista fou a la .
  • 5. C's Albert Rivera Díaz (Barcelona 1979) és un advocat i polític català. És president de Ciutadans - Partit de la Ciutadania i va ser candidat per aquest partit a president de la Generalitat de Catalunya a les eleccions de l'1 de novembre del 2006.
  • 6. SÍ Joan Laporta i Estruch (Barcelona, el 29 de juny de 1962) és advocat i fou el 38è president del Futbol Club Barcelona des del mes de juny de 2003 fins a l'1 de juliol de 2010.
  • 7. ICV Joan Herrera i Torres (Barcelona 1971) és un jurista i polític català. Va néixer l'any 1971 a Barcelona. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, especialitzat en temes de dret urbanístic i dret del medi ambient, amb un postgrau a la Universitat Pompeu Fabra. Ha col·laborat en un despatx jurídic especialitzat en Medi Ambient i Territori.

Related Documents