Târg de job-uri şi eveniment de carieră organizat de JCI Prahova şi Ploieşti Shopping City
Ediția a II-a
Ploieşti, 18 – ...
2
DESPRE CONCEPT
 Scopul evenimentului este acela de a răspunde cât mai bine nevoilor de recrutare a companiilor cu ope...
3
CUM A FOST ÎN 2013?
 Evenimentul s-a desfășurat pe parcusul a două zile la Casa de Cultură a Studenților din Ploiești...
4
AVANTAJELE COMPANIEI
 Participarea companiilor la acest eveniment este GRATUITĂ;
 Evenimentul va avea loc în centru...
5
Parteneri:
Parteneri media:
Pentru înscriere, aşteptăm să ne contactaţi până pe data de 7 octombrie, ora 18:00. Parti...
6
Date de contact
JCI Prahova
E-mail: contact@jciprahova.ro
Persoană de contact:
Bianca Dăniță
Tel: 0736 351 513
ht...
of 6

Prezentare Zilele Carierei by JCI Prahova

Târg de job-uri organizat de JCI Prahova.
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Business      


Transcripts - Prezentare Zilele Carierei by JCI Prahova

  • 1. Târg de job-uri şi eveniment de carieră organizat de JCI Prahova şi Ploieşti Shopping City Ediția a II-a Ploieşti, 18 – 19 octombrie 2014, Ploieşti Shopping City
  • 2. 2 DESPRE CONCEPT  Scopul evenimentului este acela de a răspunde cât mai bine nevoilor de recrutare a companiilor cu operaţiuni în judeţul Prahova. De asemenea, urmărim oferirea de oportunităţi de dezvoltare profesională pentru tinerii absolvenţi de studii superioare şi studenţii din acest judeţ.  Grupul ţintă al evenimentului este reprezentat de studenţi şi absolvenţi de studii superioare cu până la 5 ani de experienţă profesională.  Târg de job-uri Veţi interacţiona cu vizitatorii prin intermediul standurilor de prezentare, în scopul colectării de aplicaţii pentru job-urile şi programele de internship disponibile şi a furnizării de informaţii despre aceste oportunităţi. Veţi avea posibilitatea de a afişa bannere, roll-up-uri, de a distribui flyere, pliante, broşuri, mape de prezentare.
  • 3. 3 CUM A FOST ÎN 2013?  Evenimentul s-a desfășurat pe parcusul a două zile la Casa de Cultură a Studenților din Ploiești  Am avut ca număr de participanți aproximativ 500 de tineri absolvenți  Dintre companiile prezente amintim: Adecco, Andoo, Consiliere în Carieră, Decathlon, Generali, Honeywell, Professional, Lufkin, Petrom, Spyn Solution, Tenaris, Think Business.
  • 4. 4 AVANTAJELE COMPANIEI  Participarea companiilor la acest eveniment este GRATUITĂ;  Evenimentul va avea loc în centrul comercial Ploieşti Shopping City, situat pe DN 1B. La Ploieşti Shopping City se poate ajunge foarte uşor cu maşina, atât dinspre Ploieşti, cât şi dinspre DN1 (respectiv localităţile de pe Valea Prahovei), Târgovişte, Buzău şi localităţile de pe DN 1A.  Evenimentul va beneficia de un plan de promovare complex, atât online cât şi offline: site-ul evenimentului, social media, site-uri partenere, direct mailing, TV, radio, presă, materiale promoţionale în Ploiești Shopping City și în campusul Universităţii “Petrol - Gaze” din Ploieşti. Materialele de prezentare online vor conţine atât logo-ul cât şi descrierea organizaţiei dumneavoastră, astfel încât veţi beneficia de promovare fără efort sau costuri;  Locaţia de desfăşurare a evenimentului oferă spaţiul necesar pentru fiecare participant, de a-şi amenaja zona expoziţională (4mp /expozant), infrastructura (mese şi scaune albe) şi vizibilitate pe parcursului celor 2 zile, datorită traficului de aproximativ 17.000 vizitatori/zi.
  • 5. 5 Parteneri: Parteneri media: Pentru înscriere, aşteptăm să ne contactaţi până pe data de 7 octombrie, ora 18:00. Participarea este GRATUITĂ!
  • 6. 6 Date de contact JCI Prahova E-mail: contact@jciprahova.ro Persoană de contact: Bianca Dăniță Tel: 0736 351 513 https://www.facebook.com/JCIPrahova

Related Documents