Inteligentna Reklama RETARGET
Šta je to RETARGET Retarget je nova usluga kontekstualne reklamne mreže Etarget. Nasuprot klasičnom kontekstual...
 Retarget je kontekstualno reklamiranje čiji je cilj da privuče ljude koji su prethodno posetili Vaš sajt. Glav...
Za šta se koristi Retarget Znamo da kupaci dobro razmisle pre nego što se odluče za kupovinu, akciju/konverziju. ...
 Retarget je ovde kako bi podsetio potencijalne kupce na Vaše proizvode i usluge sve dok ne odluče da ih p...
 Zahvaljujući našem medijskom prostoru možete pronaći više od 90% Srba koji su na internetu. Takoreći ...
Kako funkcioniše Retarget Generisanje koda Postavljanje Retarget koda na vaš sajt Vaši potencijalni klijenti ć...
 Kada potencijalni korisnici napuste vaš sajt, Vaše reklame će početi da im se pojavljuju na više od 350 sajtova...
Kako se koristi Retarget Dovoljno je imati samo jednu registraciju u Etargetu. Možete koristiti samo Retarget i...
Kome je namenjen Retarget  Brand kampanja  Povećanje posećenosti...
Fantastična konverzija
Kako postaviti Retarget Ukoliko ste prethodno registrovani na Etarget, prijavite se na Vaš nalog sa detaljima prija...
Aktiviranje Retargeta
 Nakon što ste kreirali Vašu reklamu, podesite cenu za klik. Povećanjem cene povećaćete stopu prikazivanja Vaše ...
 Pošto ste sačuvali reklamu sistem će generisati jedistveni kod. Morate ga uneti na Vaš sajt
Uspešna aktivacija Retargeta Od ovog trenutka Vaša retargeting kampanja je aktivirana. Možete uraditi detaljnija po...
Hvala Vam na pažnji Vlastimir Čobrda prodaja@etarget.rs
Prezentacija palic 2012
of 18

Prezentacija palic 2012

Published on: Mar 4, 2016


Transcripts - Prezentacija palic 2012

 • 1. Inteligentna Reklama RETARGET
 • 2. Šta je to RETARGET Retarget je nova usluga kontekstualne reklamne mreže Etarget. Nasuprot klasičnom kontekstualnom reklamiranju on je namenjen osobama koji su prethodno posetili Vaš sajt. Vaši posetioci imaju osnovno znanje o vašim proizvodima ili uslugama.
 • 3.  Retarget je kontekstualno reklamiranje čiji je cilj da privuče ljude koji su prethodno posetili Vaš sajt. Glavni razlog za investiranje u ovakvu vrstu reklame jeste veliki broj posetilaca Vašeg sajta koji nisu naručili proizvod ili uslugu ali su bili veoma blizu da to učine Pošto posetioci napuste Vaš sajt, Vaše reklame će početi da im se pojavljuju u celoj mreži partnerskih portala. Ako im priđete na pravi način, veća je verovatnoća za kupovinom.
 • 4. Za šta se koristi Retarget Znamo da kupaci dobro razmisle pre nego što se odluče za kupovinu, akciju/konverziju. Ponekad je potrebno da prođu dani ili nedelje da ta odluka sazri. Prema istraživanjima čak 98% posetilaca napuste sajt pre nego što naruče proizvod ili uslugu.
 • 5.  Retarget je ovde kako bi podsetio potencijalne kupce na Vaše proizvode i usluge sve dok ne odluče da ih poruče ili da saznaju više o njima.
 • 6.  Zahvaljujući našem medijskom prostoru možete pronaći više od 90% Srba koji su na internetu. Takoreći gde god surfuju, bićete sa njima!
 • 7. Kako funkcioniše Retarget Generisanje koda Postavljanje Retarget koda na vaš sajt Vaši potencijalni klijenti će posetiti vaš sajt. Putem usluge Retarget registrovaćemo njihovu posetu.
 • 8.  Kada potencijalni korisnici napuste vaš sajt, Vaše reklame će početi da im se pojavljuju na više od 350 sajtova na srpskom internetu. Oni korisnici koje i dalje zanima vaša ponuda, kliknuće na Vaš oglas i vratiće se na Vaš sajt. Korisnici koje ne zanima Vaš oglas, neće kliknuti na isti i oglas će se prikazati beslatno.
 • 9. Kako se koristi Retarget Dovoljno je imati samo jednu registraciju u Etargetu. Možete koristiti samo Retarget ili u kombinaciji sa Etarget kontesktualnim reklamama. Ukoliko ste zadovoljni posećenošću Vašeg sajta, možete početi sa korišćenjem Retargeta. Ovako ćete biti sigurni da će se ljudi, koji su prethodno posetili Vaš sajt, vratiti.
 • 10. Kome je namenjen Retarget  Brand kampanja  Povećanje posećenosti, novi posetioci putem Etarget-a.  Retarget, odnosno podsećanje korisnika da se registruju i otvore račun u banci
 • 11. Fantastična konverzija
 • 12. Kako postaviti Retarget Ukoliko ste prethodno registrovani na Etarget, prijavite se na Vaš nalog sa detaljima prijave Nakon što ste pristupili, kliknite na “Aktiviraj Retarget” i kreirajte reklamu, koja će biti prikazana samo osobama koje su prethodno posetile Vaš sajt.
 • 13. Aktiviranje Retargeta
 • 14.  Nakon što ste kreirali Vašu reklamu, podesite cenu za klik. Povećanjem cene povećaćete stopu prikazivanja Vaše reklame u poređenju sa konkurencijom.
 • 15.  Pošto ste sačuvali reklamu sistem će generisati jedistveni kod. Morate ga uneti na Vaš sajt
 • 16. Uspešna aktivacija Retargeta Od ovog trenutka Vaša retargeting kampanja je aktivirana. Možete uraditi detaljnija podešavanja klikom na “Postavljanje retargetinga” Standardno trajanje Retargetinga jeste 30 dana. Mogućnost podešavanja trajanja Retargetinga
 • 17. Hvala Vam na pažnji Vlastimir Čobrda prodaja@etarget.rs

Related Documents