Cum Big- Bang a creat universul, asa va cream si noi
evenimentul…
Firma noastră F.E. BRILLIANT. S.R.L are ca
obiect de activitate organizarea de evenimente
speciale din viața dumneavoast...
Firma noastră se angajează
să vă ofere încrederea,
respectul față de
dumneavoastră și
evenimentul perfect și să se
oc...
Botezul este primul moment
important din viata unui om, demn
de o organizare pe masura
importantei sale.
Se apropie
petrecerea
burlacilor, ziua ta,
reuniunea de 10
ani, ziua copilului
tau ? Toate sunt
ocazii de a te distr...
Organizam evenimente ce cuprind nunti,
conferinte, simpozioane, seminarii,
conferinte de presa, cocktailuri, receptii,
...
Pentru ca suntem specializati in personalizarea evenimentelor si pentru ca avem
dezvoltat un complex sistem de documentar...
Orice eveniment are nevoie de o masa
incarcata cu bomboane colorate,
prajituri rafinate, trufe atent
selectionate, scul...
O caleasca romantica, o masina de epoca plina de
istorie sau o limuzina cu stil dau evenimentului tau
un plus de finete.
O zi plina de emotii, de neuitat, zambete,
lacrimi de bucurie, toate acestea sunt
elemente ce nu trebuie uitate. Ca sa v...
Pentru o atmosfera ca-n povesti va
oferim o coloana sonora adecvata iar
instalarea sistemului de sunet va intra de
asem...
Pachetul basic:
aranjamente
catering
închirieri
Pachetul “Brilliant”:
catering
transport
închirieri
aranjamente
d...
Date de contact:
Adresa de e-mail la care ne puteți
contacta este:
brilliant.contact@yahoo.com
laura_creativeevolution...
Prezentare f.e. brilliant s.r.l
Prezentare f.e. brilliant s.r.l
of 15

Prezentare f.e. brilliant s.r.l

FE BRILLIANT SRL
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Business      


Transcripts - Prezentare f.e. brilliant s.r.l

 • 1. Cum Big- Bang a creat universul, asa va cream si noi evenimentul…
 • 2. Firma noastră F.E. BRILLIANT. S.R.L are ca obiect de activitate organizarea de evenimente speciale din viața dumneavoastră precum nunți, botezuri, mese festive și multe altele, oferind servicii de catering, aranjamente, închirieri, diverstiment, foto, video și transport. Personalul nostru va oferă o calitate superioara a produselor și a serviciilor îmbinând calitatea cu rafinamentul.
 • 3. Firma noastră se angajează să vă ofere încrederea, respectul față de dumneavoastră și evenimentul perfect și să se ocupe de absolut toate detaliile de la decorul floral și ornamental al sălii până la primirea invitațiilor și pregătirea în detaliu a tuturor momentelor cheie din cadrul unui eveniment.
 • 4. Botezul este primul moment important din viata unui om, demn de o organizare pe masura importantei sale.
 • 5. Se apropie petrecerea burlacilor, ziua ta, reuniunea de 10 ani, ziua copilului tau ? Toate sunt ocazii de a te distra cu prietenii. Oricand exista ceva special de sarbatorit si este nevoie de o organizare perfecta.
 • 6. Organizam evenimente ce cuprind nunti, conferinte, simpozioane, seminarii, conferinte de presa, cocktailuri, receptii, dineuri oficiale, mese festive.
 • 7. Pentru ca suntem specializati in personalizarea evenimentelor si pentru ca avem dezvoltat un complex sistem de documentare si realizarea decoratiunilor, ne mandrim cu faptul a in aceasta privinta, orice este realizabil.
 • 8. Orice eveniment are nevoie de o masa incarcata cu bomboane colorate, prajituri rafinate, trufe atent selectionate, sculpturi in fructe iar cu siguranta invitatii vor prefera in locul unor bauturi simple, un cocktail rafinat.
 • 9. O caleasca romantica, o masina de epoca plina de istorie sau o limuzina cu stil dau evenimentului tau un plus de finete.
 • 10. O zi plina de emotii, de neuitat, zambete, lacrimi de bucurie, toate acestea sunt elemente ce nu trebuie uitate. Ca sa va reamintiti cu placere de evenimentele importante din viata dumneavoastra, serviciile foto-video sunt esentiale.
 • 11. Pentru o atmosfera ca-n povesti va oferim o coloana sonora adecvata iar instalarea sistemului de sunet va intra de asemenea in atributiile noastre precum si efectele de lumini.
 • 12. Pachetul basic: aranjamente catering închirieri Pachetul “Brilliant”: catering transport închirieri aranjamente divertisment foto-video Pachetul ”Brilliant” vă aduce vouă, clienților noștri, mici surprize. Acest lucru se datorează încrederii voastre în serviciile oferite de noi, lăsându-vă evenimentul vieții pe mâinile echipei Brilliant. În semn de mulțumire vă oferim o ședință foto inedită, la Paris timp de un weekend, alături de o echipă profesionistă și devotată imortalizării momentelor speciale din viața dumneavoastră. Costurile acestei mici vacanțe vor fi suportate de către compania noastră F.E. BRILLIANT S.R.L. incluzând transportul, 3 mese și cazarea. Transportul va fi oferit de o companie aeriană, iar cazarea și cele trei mese vor fi asigurate de un mare lanț hotelier de pe Champs-Élysées.
 • 13. Date de contact: Adresa de e-mail la care ne puteți contacta este: brilliant.contact@yahoo.com laura_creativeevolution@yahoo.com Sau ne puteți contacta la numerele de telefon: 0742477902 0262 224289

Related Documents