← Nom del diari Activitat 1
 Títol de l’editorial: Transcendental condemna a l’expresident Matas. Notícia que comenta i opinió que defensa: ...
 Hem recopilat dues notícies més, apart de la sentència a en Matas, l’abús sexual a dos nins i la lluita contra la dic...
 Se dediquen més de mitja pàgina a la notícia?Sí, fins i tot a la de Matas es dediquen 6pàgines. La del PP és 1/8 de pàg...
of 4

La premsa activitat 1

Published on: Mar 4, 2016


Transcripts - La premsa activitat 1

  • 1. ← Nom del diari Activitat 1
  • 2.  Títol de l’editorial: Transcendental condemna a l’expresident Matas. Notícia que comenta i opinió que defensa: la sentencia del cas “Palma Arena” i la condemna de Jaume Matas a sis anys de presó i de tres anys al periodista Toni Alemany. Defensa l’opinió de la justa sentencia sobre aquests. Quines notícies ressalta en titulars? La condemna de Matas, la detenció d’un professor per abusar de dos nins de 6 anys i en Miró i la seva lluita contra la dictadura a través de Ubú que arriben Saragossa.
  • 3.  Hem recopilat dues notícies més, apart de la sentència a en Matas, l’abús sexual a dos nins i la lluita contra la dictadura de Miró: Nadal arrasa a Stephanek i el PP duu al parlament el decret que permet pujar sous en Salut. Van acompanyades de fotos? Si, la de Matas més grossa i les altres més petites. La del PP no en duu.
  • 4.  Se dediquen més de mitja pàgina a la notícia?Sí, fins i tot a la de Matas es dediquen 6pàgines. La del PP és 1/8 de pàgina i la deNadal ¼. Quines parts té aquest diari? “El Zoom”, opinió, nacional, internacional, societa t, successos, local, tribuna, part forana, esports, anuncis classificats, agenda, passatemps, cultura i espectacles, cartellera, panorama i televisió. Té qualque suplement? Sí, Aula de Premsa i “El discreto encanto de la vida”.

Related Documents